Cafissimo’dan Kahve Keyfine Yeni Lezzetler

Alışveriş Alışveriş Cafissimo’dan Kahve Keyfine Yeni Lezzetler

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 28 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Cafissimo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2011 ~ Şub 28, 2011

Daha fazla lezzet için daha fazla seçenek. Yeni ambalaj tasarımı, benzersiz ve geliştirilmiş lezzetleriyle gerçek bir kahve uzmanı olan “Cafissimo”nun yeni kahve kapsülleri ile kahve keyfi daha da çeşitleniyor.

Tek bir makine ile değişik kahve türleri hazırlamak üzere tasarlanan Cafissimo’nun yenilenen kahve kapsül çeşitleri, yeni ambalaj tasarımları ve lezzetleriyle, benzersiz bir kahve keyfi sunuyor.

Cafissimo’nun kahveseverler tarafından beğeniyle kullanılan ana çeşitleri; Filtre Kahve, Caffé Crema ve Espresso, geliştirilmiş ve benzersiz yeni lezzetleri ile kahve keyfini zenginleştiriyor.

Cafissimo ile birlikte sunulan Filtre Kahve, Caffé Crema ve Espresso kapsül seçenekleri arasında Caffé Kräftig (Yoğun Aroma), Caffé Mild (Yumuşak Aroma), Caffé Crema Vollmunding (Yoğun Aroma), Caffé Crema Mild (Yumuşak Aroma), Espresso Siziliner Kraftig (Yoğun Aroma), Espresso Mailander Elegant (Yumuşak Aroma) ve Espresso Entkoffeiniert (Kafeinsiz) yer alıyor.

Eşsiz bir kahve deneyimi sunan Cafissimo’nun kapsülleri,10’lu paketlerde ve 8,95 TL.’ye sunuluyor.

Kahve Keyfine Eşsiz Bir Yorum; Cafissimo

Tek bir makine ile değişik kahve türleri hazırlamak üzere tasarlanan Cafissimo, yaptığı kusursuz kahvelerle kahve molalarınıza ayrıcalık katıyor. Tchibo mağazaları ile diğer tüm satış noktalarında ve tchibo.com.tr internet mağazasında kahve severlerle buluşan Cafissimo, yeni fiyatı ile şimdi eskisinden daha da hesaplı olarak tüketiciyle buluşuyor.

İstenilen kahve türüne göre ayarlanabilen üç kademeli basınç sistemi ve 15 bara kadar yükselebilen demleme basıncı sayesinde farklı kahve türleri her seferinde aynı profesyonel kalite ve lezzet ile elde ediliyor.

Cafissimo, isteğe göre ayarlanabilen süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde süt köpüğünü profesyonel şekilde hazırlama ve programlanabilir içecek miktarı ile kahvenin sertliğini kişiye özel olarak ayarlama olanağı da sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT