Cafissimo’dan Kahve Tutkunlarına Özel Bir Hediye

Alışveriş Alışveriş Cafissimo’dan Kahve Tutkunlarına Özel Bir Hediye

Tarihler: 06 Ekim 2010 Çarşamba ~ 31 Ekim 2010 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2010 ~ Eki 31, 2010

Gerçek kahve uzmanı Cafissimo, kahve molalarını daha da keyifli hale getirmeye devam ediyor. 6-31 Ekim tarihleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes anında 50 TL değerinde Cafissimo hediye çeki kazanıyor. Cafissimo’nun tüm renkleri için kullanılabilecek bu hediye çeki, 31 Aralık 2010 tarihine kadar geçerli olacak.

Tek bir makine ile değişik kahve türleri hazırlamak üzere tasarlanmış olan Cafissimo, lezzetli filtre kahvenin yanı sıra kolayca Espresso, Caffé Crema (Americano), Latte Macchiato, Cappuccino gibi lezzetler hazırlama imkanı da sunuyor. Cafissimo benzersiz bir kahve keyfi için gereken basıncı ve su miktarını kendisi ayarlayarak her seferinde aynı profesyonel kalite ve lezzetde kahve sunuyor. Cafissimo’da kullanılan tek kullanımlık vakumlu kapsüller kahvenin aromasını ve tazeliğini fincana kadar koruyor.

Cafissimo ile birlikte sunulan kapsül seçenekleri arasında Caffe Crema (Yoğun Aroma), Brazil Mild (Yumuşak İçimli ve Dolgun), Espresso (Dolgun Yoğunluk), Feine Milde (Yumuşak Tat ve Yoğun Aroma) ve Espresso Decaf (Kafeinsiz Dolgun Yoğunluk) yer alıyor.

6-31 Ekim tarihleri arasında Tchibo mağazalarına uğramayı ve yapacağınız 100 TL ve üzeri alışverişler için Cafissimo hediye çekinizi almayı unutmayın. Cafissimo ile profesyonel kahve keyfine her an, her yerde pratik bir şekilde ulaşmanın tadını çıkarın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT