Calvin Klein Black Dünya ile Aynı Anda Türkiye`de

Alışveriş Alışveriş Calvin Klein Black Dünya ile Aynı Anda Türkiye`de

Tarihler: 27 Ekim 2009 Salı ~ 27 Kasım 2009 Cuma

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2009 ~ Kas 27, 2009
Calvin Klein’ın en seksi iç giyim serisi olma özelliği taşıyan koleksiyonun lansman kampanyasında Eva Mendes ve Jamie Donran birbirinden çekici pozlar verdi.

Dünya markalarının buluşma noktası Mendo’s, kış sezonunda da müşterilerini seksi detaylarla buluşturmaya devam ediyor. Bu sezonun favori markası ise Calvin Klein. Marka 2009-2010 kış sezonuna özel hem kadın hem de erkek için geliştirdiği, CK Black serisine baştanbaşa seksi detaylar hâkim. Dünyayla aynı anda Türkiye’de satışa sunulan Calvin Klein Black iç giyim modasına yepyeni bir soluk getiriyor.

Calvin Klein, Black serisi ile ilk defa bu sene kendi alışılmış tarzını da geliştirerek kadınlara özel modellerinde Fransız dantelini yumuşacık tül detaylar ve mikrofiber kumaşlarla birleştirmiş ve ortaya son derece şık ve seksi bir koleksiyon çıkmış. p>Calvin Klein’ın Black serisi ile getirdiği bir diğer yenilik ise koleksiyonda jartiyer ve büstiyerlere de yer vermiş olması. Siyah, beyaz ve kırmızı seçenekleriyle CK Black serisi özel günler için de çok zarif ve seksi seçenekler oluşturuyor. DD kuplarına kadar giden beden seçenekleri ile Black serisi büyük göğüslü bayanların da tercihi olacak.

Calvin Klein Black serisinin lansmanını gerçekleştiren Eva Mendes ve Jamie Dornan’ın seksi kareleri de koleksiyonun tüm konseptini gözler önüne seriyor.

Calvin Klein Black serisi ve diğer birçok seçenek Türkiye genelinde 18 mağazasıyla daima en yeni ve moda iç giyim alternatiflerini sunan Mendo’s mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT