Calvin Klein’dan kışkırtıcı Body Jean

Alışveriş Alışveriş Calvin Klein’dan kışkırtıcı Body Jean

Tarihler: 15 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2009 ~ Eki 15, 2009
Calvin Klein’dan kışkırtıcı Body Jean

Calvin Klein Jeans 2009 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nun seksi ve modern hatlara sahip Body Jeanleri sezonun vazgeçilmezleri arasında yer alacak

Calvin Klein Jeans’in heyecan verici yeni tasarımı Body Jean, moda takipçilerinin bu sezon yeni gözdesi olacak. 80’li yılların popüler modeli skinny jean’e yeni bir yorum getiren CK Body Jean’in, kadın ve erkeklere ayrı ayrı sunduğu modeller insan vücudunu kusursuz gösterebilmek için dizayn edildi.

CK Body Jean’in kadınlara yönelik modellerindeki sihirli dokunuşlar, her türlü topuk yüksekliğinde mükemmel bir siluet sağlıyor. Vücudu zarif bir şekilde saran Body Jean’in klasik jean tonları dışında gümüşi siyah ve bakırımsı tonları da mevcut.

Calvin Klein Body Jean’in erkek modellerindeki düz ve masculin kesimler ise erkeklere seksi ve fit hava veriyor. Bayan modellerindeki gibi renk alternatifleri bulunan erkek modellerinin düğmeli ve fermuarlı seçenekler de sunuyor.

Calvin Klein Jeans’in yeni reklam kampanyasında Eva Mendes ve Jamie Dornan’ın son derece seksi pozlarla tanıttığı, vücudu bir heykel kadar kusursuz gösteren Calvin Klein Body Jean ve şıklığınızı tamamlayacak birçok seçenek ‘Calvin Klein Jeans’ ve ‘ck Calvin Klein’ mağazalarında sizleri bekliyor. ck Calvin Klein ve Calvin Klein Jeans mağazaları İstinye Park, Ankara Cepa ve İzmir Forum Bornova’da. Sadece Calvin Klein aksesuarlarının satılacağı CK Accessories da 1 Ekim’de Nişantaşı City’s’de açılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT