Campari’den Yaza Özel Kokteyller

Alışveriş Alışveriş Campari’den Yaza Özel Kokteyller

Tarihler: 01 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 01 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Campari

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2009 ~ Ağu 1, 2009

CAMPARI’DEN YAZA ÖZEL KOKTEYLLER
En sevilen kokteyl içkilerinden biri olan Campari’nin özel kokteylleri 2009 yazına damgasını vuracak.
Evde de kolaylıkla hazırlanabilen kokteyller hem ev partilerinin hem bar ve gece kulüplerindedüzenlenen yaz partilerinin gözdesi olacak.
Campari 1860’dan beri Novara’da aynı reçete ile üretiliyor ve hala dünyanın her yerinde en ünlü kokteyllerin temel malzemesi. Kendine özgü rengi, kokusu ve tadıyla Campari her zaman baştan çıkaran, haz veren ve sınırları zorlayan bir tutkunun sembolü olmayı başarıyor.

Campari beğenilen tadının yanı sıra gerçekleştirdiği pazarlama faaliyetleri ile de gözde bir markadır. 2000 yılından bu yana başarı ile gerçekleştirilen Campari Takvimi projesinin bu yılki yüzü dünyaca ünlü yıldız Jessica Alba. Ayrıca, ünlü müzik grubu Pussycat Dolls’un geçtiğimiz günlerde müzikseverler ile buluşan "Hush Hush Hush" isimli yeni video klibinde de Campari markasını tercih etmesi gözlerden kaçmıyor.

Campari Kokteyl tarifleri:
Campari Camparinha :
½ dilim misket limonu ile 2 çay kaşığı şekeri bardakta ezin, bardağı buz ile doldurun, yavaşça 6 cl Campari ekleyin ve karıştırın. Ferahlatan Campari Camparinha kokteyli ile serinleyin.
Campari Italian Mojito : ½ misket limonunu 4 dilime bölün, 2 çay kaşığı şeker şurubu ile birlikte bardağa koyup ezin. Taze nane yapraklarını ekleyip ezin. Bardağın tamamını kırılmış buz ile doldurun, 4 cl Campari ekleyin ve soda ile tamamlayın, kaşıkla karıştırın ve nane yapraklarıyla süsleyin. Campari İtalian Mojito’nun keyifine varın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT