Campingaz ile Koçtaş’ta kahve keyfi

Alışveriş Alışveriş Campingaz ile Koçtaş’ta kahve keyfi

Tarihler: 28 Kasım 2005 Pazartesi ~ 30 Kasım 2005 Çarşamba

Firma: Koçtaş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2005 ~ Kas 30, 2005
Campingaz ile Koçtaş’ta kahve keyfi

Kampın yanı sıra günlük hayatta da kolaylıkla kullanılabilen Campingaz, geleneksel ‘piknik tüpü’ne güvenli ve şık alternatifler sunuyor. Campingaz ocağında pişen kahvenin keyfini yaşamak için sizi Koçtaş’a bekliyoruz!

Outdoor ve kamp malzemelerinde dünyanın önde gelen markalarından Campingaz, pratik ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunmayı sürdürüyor. Geleneksek ‘piknik tüpü’ne güvenli ve şık alternatif sunan Campingaz, ocak, tüp ve aksesuarlarını Koçtaş’ta tüketicilere tanıtıyor.

Özel ocağında pişen kahvenin lezzetini de müşterileriyle paylaşacak olan Campingaz, 19 Kasım Cumartesi günü 13.00-15.00 saatleri arasında Kartal Koçtaş’taki standında “Campingaz ile kahve keyfi” aktivitesini gerçekleştiriyor.

Sadece kampta değil günlük hayatta da kolaylıkla kullanılabilen Campingaz’ın tüpleri pişirmenin yanı sıra aydınlatmayı da sağlıyor. Campingaz tüpleriyle kullanılabilen ürünler hem çok az yer kaplıyor hem de aynı tüple birden fazla aksesuardan yararlanılmasına imkan tanıyor. Tüm Campingaz tüpleri yüksek rakımda ve soğuk havalarda kolayca kullanılabiliyor ve rüzgarlı havalarda da sönmüyor. Gardena-Dost güvencesiyle sunulan tüm Campingaz ürünleri seçkin süpermarketler ve yapı marketlerden temin edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT