Carousel’de Takı Tasarım Günleri Başlıyor!

Alışveriş Alışveriş Carousel’de Takı Tasarım Günleri Başlıyor!

Tarihler: 28 Kasım 2006 Salı ~ 30 Kasım 2006 Perşembe

Firma: Carousel Alışveriş Merkezi

Adres: Carousel Alışveriş Merkezi, Bakırköy Bakırköy İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2006 ~ Kas 30, 2006

Carousel’de Takı Tasarım Günleri Başlıyor!

Eğenceli alışverişin adresi Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, el becerileri ile birbirinden güzel takı yapmak isteyenler ve aksesuar kıyafetlerin vazgeçilmez bir parçasıdır diyenler için, Kasım ayında Semih Yener ile Takı Tasarım günlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Semih Yener ile birlikte yapılacak olan takı tasarım günleri 14-15–16 / 21–22–23 / 28–29–30 Kasım tarihlerinde Carousel AVM sahnesinde gerçekleştirilecek. Carousel misafirleri çeşitli boncuk, kurdela ve takı yapımında kullanılan çeşitli materyallerle birbirinden güzel takıları nasıl gerçeğe dönüştüreceklerini ücretsiz olarak Takı Tasarım Günlerinde öğrenebilecekler.

Alışveriş ve eğlence anlayışına her zaman farklı bir bakış açısı ile bakan Carousel, misafirleri için düzenlemiş olduğu etkinliklerin en yenisi olan Takı Tasarım Günleri’ne tüm yaratıcı ruhları bekliyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT