Carousel’den Yine Rekor Kampanya!!!

Alışveriş Alışveriş Carousel’den Yine Rekor Kampanya!!!

Tarihler: 29 Eylül 2010 Çarşamba ~ 15 Şubat 2011 Salı

Firma: Carousel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2010 ~ Şub 15, 2011

Carousel’den Yine Rekor Kampanya!!! 15. Yaşında Her Yıla Bir Otomobil…

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin, 15. yaş gününe özel hazırladığı eşsiz kampanyayı çok özel bir organizasyonla başlatıyor.

Carousel’in her yeni yaşına özel düzenlediği kampanyalar merakla bekleniyor. İşte Carousel’in 15 yaş. Kampanyası: Her yıla bir otomobil… 29 Eylül 2010 – 15 Şubat 2011 tarihleri arasında Carousel’e gelin, yapacağınız her 100 TL’lik alışveriş ile son model Chery marka bir otomobil kazanma şansı yakalayın.

Her yıl heyecanla beklenen büyük kampanyalarıyla zirvede olan Carousel, 15. Yılında 5 adet Kimo Lusso, 5 adet Tiggo 3 Lusso ve 5 adet Tiggo Lusso Alt 2.0’ı ziyaretçilerine hediye etmeye hazırlanıyor.

15. Yaşının kutlanacağı ve dev 15. Yıl Kampanyasının da start alacağı 29 Eylül 2010 tarihinde Best FM, Carousel AVM’nin bahçesinde yer alacak canlı yayın aracında gün boyu gerçekleştirilecek yayınlarla kutlamaları Carousel sevenleriyle paylaşıyor. Gün boyunca Best FM’in popüler DJ’leri Ceyhun Yılmaz, Serdar Gökalp ve Füsun Alkan, saat 19:00’da ise yine Best FM’in sevilen sesi Gönen, en sevilen şarkılarından oluşan mini bir konserle Carousel’de gün boyu gerçekleşecek sohbet ve imza gününde dinleyicileriyle buluşuyor.

Saat 15:00 – 19:00 saatleri arasında 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ve etkinlik alanına gelen ilk 15 kişi ise ünlü astrologlardan detaylı 2011 yılı yıldız haritasını öğrenme şansına sahip oluyor. 17:00 – 17:30 saatleri arasında ise 2011 yılında burçları nelerin beklediğine dair bir seminer verecek olan astrolog ve yazar Öner Döşer, tüm Carousel misafirlerinin sorularını yanıtlıyor.

Siz de Carousel’in keyifli ortamında daha çok alışveriş yapıp şansınızı arttırın, birbirinden farklı organizasyonlar ve müthiş sürprizler ile eğlencenin tadını çıkarın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT