Çarpıcı, sade ve şık: İstikbal `Simply You` ile evlerde yenilik zamanı...

Alışveriş Alışveriş Çarpıcı, sade ve şık: İstikbal `Simply You` ile evlerde yenilik zamanı...

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 01 Mayıs 2009 Cuma

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ May 1, 2009
Çarpıcı, sade ve şık: İstikbal “Simply You”ile evlerde yenilik zamanı...
İSTİKBAL’İN YENİ “SİMPLY YOU” KOLEKSİYONU SADECE SİZE ÖZEL
İstikbal’in çok özel tasarımlardan oluşan yeni “Simply You” koleksiyonu dekorasyonseverler ile buluşmaya başladı. 2009 yılı dekorasyon modasının yönünü belirleyen yalın ve çarpıcı çizgiler, İstikbal “Simply You” koleksiyonunda birleşti...

Her yıl sunduğu yeni konseptler ile mobilya sektörüne damgasını vuran İstikbal, 2009 yılı için geliştirdirdiği “Simply You” koleksiyonu ile her zevke göre şekillenebilen sadece size özel tasarımlar sunuyor. “Simply You” ile sade ve şık modellerin ön plana çıktığı Vera, Monaco, Delta, Karel Ürün Grubu, Diva Yatak Odası ve Moda Baza gibi birbirinden özel ürünler ev yaşamını daha da keyifli kılmayı amaçlıyor.

Yeni bir dekorasyon tarzını benimsemek ve yeniliği evlerde doyasıya yaşamak isteyenlere seslenen Simply You yalın çizgilerin zerafetini en ince ayrıntısına kadar hissettiriyor. Tasarım özelliklerinin yanı sıra fonksiyonellik özelliğinin kusursuz olarak tanımlandığı koleksiyon, farklı ürün gruplarıyla yeni konseptler yaratmayı da mümkün kılıyor.

Değişime yer açmak isteyenlere önerilen koleksiyonun ilk konsepti ise birbirini sade bir uyum içerisinde tamamlayan Conrad Koltuk Takımı, Vera Yemek ve Yatak Odası Takımı... Parlak taşların ışıltısı, göz alıcı kumaşlar, dikişler ve fitillerde göze çarpan ince bir el işçiliğinin en güzel örneklerinden biri olan Conrad Koltuk Takımı, rahatlığı ve kullanışlı tasarımı ile dikkat çekiyor. Şıklığı ve fonksiyonelliği detaylarla daha da zenginleştiren Vera Yemek ve Yatak Odası Takımı ise yeni tarzları evin her köşesine taşımak için tasarlandı. Ahşap ve derinin göz kamaştıran birlikteliğini sunan Vera Yemek Odası Takımı, estetik ve konforun yanı sıra hayatı kolaylaştıran onlarca detayı birlikte harmanlayan Vera Yatak Odası evleri moda tasarımlar ile donatacak kadar iddialı...

Dekorasyonda değişimin son noktası olarak, sadelik ve şıklıkla evlerin tarzını değiştirmeyi amaçlayan “Simply You” koleksiyonu ve özel konseptleri, Türkiye çapında bine yakın İstikbal mağazasında sizleri bekliyor.
www.istikbal.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT