Carte d’Or ile Aynı Fiyata %33 Daha Fazla!

Alışveriş Alışveriş Carte d’Or ile Aynı Fiyata %33 Daha Fazla!

Tarihler: 04 Haziran 2007 Pazartesi ~ 11 Haziran 2007 Pazartesi

Firma: Algida

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2007 ~ Haz 11, 2007
Carte d’Or’dan damakları şımartan fırsatlar:
Gerçek Çikolata ve Taptaze Süt Carte d’Or ile Aynı Fiyata %33 Daha Fazla!

İkramların tadına doyulmaz lezzeti Carte d’Or, hayata keyif katmaya devam ediyor. Carte d’Or, dondurmadan ‘daha fazlasını’ bekleyenlerin imdadına şimdi aynı fiyata %33 daha fazla Carte d’Or Sütlü Parça Çikolatalı ve Carte d’Or Taze Sütten Kaymaklı ile yetişiyor.

Ev tipi dondurmanın en lezzetli temsilcisi Carte d’Or, Classic serisinin iki muhteşem lezzetine %33 daha fazla lezzet katıyor. Damakların bir numaralı tercihi Carte d’Or Sütlü Parça Çikolatalı ve Carte d’Or Taze Sütten Kaymaklı şimdi aynı fiyata %33 daha fazla!

Carte d’Or’dan damaklara layık fırsatlar!
Benzersiz lezzetleri, dünya standartlarındaki kalitesiyle birleştirerek dondurma severlerle buluşturan Algida, bu kez tutkunlarına, damaklara layık bir sürpriz yapıyor. Dolu dolu taze süt ve bol bol çikolata parçasını sofralara taşıyan Algida, Carte d’Or Sütlü Parça Çikolatalı ve Carte d’Or Taze Sütten Kaymaklı çeşitleriyle bu yaz da keyifli sohbetlerin başköşesinde yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT