Casio`dan Güneş Enerjisiyle Çalışan Bir Model Daha: G-SHOCK G-9200

Alışveriş Alışveriş Casio`dan Güneş Enerjisiyle Çalışan Bir Model Daha: G-SHOCK G-9200

Tarihler: 01 Eylül 2008 Pazartesi ~ 08 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Casio

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 1, 2008 ~ Eyl 8, 2008

CASIO’DAN GÜNEŞ ENERJİSİYLE ÇALIŞAN BİR MODEL DAHA: G-SHOCK G-9200

G-Shock serilerindeki Performans ve Fonksiyonellik gibi avantajların yanı sıra, yeni G-9200 modeli iki ayrı sensör ve çok düşük enerjiye sahip floresan ışıkta bile kendini şarj edebilen bataryaya sahiptir. Bu solar enerji kullanım özelliği, kullanım ömrünü arttırmakla kalmıyor, aynı zamanda yükseklik, basınç, sıcaklık gibi fonksiyonları da desteklemekte.
G–9200 altimetre kullanımı ile kronometre birlikte çalışarak, kayıt edilen ölçümleri ve bu ölçümler arasındaki yüksekten düşüğe ya da düşükten yükseğe doğru olan ölçüm değerlerini de yapabilir ve bunları hafızasına alabilmektedir. 5 sn gibi kısa aralıklarla kendi kendine yükseklik ölçüm değerlerini algılayarak, istendiği takdirde bu değerlerin birbirlerine olan farklarını da düzenleyebilmektedir. Bu fonksiyonu ile özellikle kaya tırmanışı, bisikletle yapılabilen açık hava sporları, kayak sporları ile uğraşanların vazgeçilmezi olacak.
G–9200 ÖZELLİKLERİ:
Yapı:Darbeye Dayanıklı
Su Geçirgenlik: 200m
Barometre:Görüntüleme oranı.260 hPa – 1,100hPa (7.65 – 32.45 inHg), Atmosfer basıncı grafiği(son 24 saatin ölçüm grafik göstergesi), Atmosferik basınç farklılığı göstergesi ( Son ölçümdeki atmosfer basınçların göstergesi)
Altimetre: Görüntüleme oranı: -10°C - 60°C Aralığında (14 – 140ºF) Toplanan altimetrelerin hafızaya alınması( Hafıza ve kronometre birlikte çalışarak, artan ve azalan altimetre değerlerini ölçümler ve kayıt altına alır)
Elle çalışan altimetre hafızası(Altimetre, zaman ve tarih ölçümleri ile birlikte kayıt edilebilen 20 ayrı hafızaya alma), Grafik şeklinde yükseklik göstergesi, Her ölçümdeki fark oranlarını azalan ya da artan şeklinde görüntüleme.
Termometre:Görüntüleme oranı: -10°C - to 60°C (14 – 140ºF)
Kronometre:1/100 saniye, ölçüm kapasitesi: 24 saat, bölünüş zaman
Dünya Zamanı:22 şehir ( 29 ayrı zaman modu, ileri-geri zaman ayar modu açık/ kapalı), +UTC göstergesi( Uluslararası Düzenlenmiş Zaman)
Geri sayım ölçümü: Ayar modu:1 dk
Geri sayım aralığı: Max.24 saat,Ölçüm modu: 1 sn
Alarm:Birbirinden bağımsız 5 ayrı alarm fonksiyonu ( 1 erteleme alarmı), saat başı alarmı
Diğerleri:Pil seviyesi göstergesi, Tam otomatik ayarlı takvim, Yerel ve merkezi zaman göstergeleri arasında değişim yapabilme fonksiyonu, Tuş sesini açma/kapama
Arka zemin aydınlatması:Tam otomatik zaman aydınlatma
Termometre hassasiyeti: ±15 saniye/ay
Enerji Kaynağı: Güneş Enerjili sistem( Yüksek kapasiteli solar enerji ile şarj olabilme özelliği)
Devamlı fonksiyonlar:Enerji koruma fonksiyonu kullanılması koşulu ile 20 aya kadar kullanım (Gösterge belli bir zamandan sonra, karanlık ortamda kendiliğinden kapanmaktadır)
Kasa boyutu/ Toplam Ağırlık:51.0mm x 48.9mm x 15.9mm / 60.5g
Ürünün Satış Fiyatı : 392 YTL
Detaylı Bilgi İçin: www.ersa.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT