Cega Camfilmleri

Tarihler: 08 Nisan 2012 Pazar ~ 08 Mayıs 2012 Salı

Firma: Kartal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2012 ~ May 8, 2012

Güneş Kontrol Cam Filmleri
Güneş kontrol cam filmleri yazın güneş ışınlarını süzerek serinlikyarattığı gibi, kışın da ısı kaybını minimize ettiği için iki taraftan tasarruf sağlamaktadır. Güneş kontrol cam filmleri bina içerisindeki cihaz ve mobilya tarzı eşyaların da sararmasını engellemektedir. Aynı zamanda dekor amaçlı olup şirket ve evler olmak üzere yapıların dış görüntüsünü renklendirerek güzel bir görüntü sağlamaktadır. Güneş kontrol camfilmleri uygulanan camlardan dışarısı net bir şekilde görünmekte olup dışarıdan içerisi kesinlikle gözükmemektedir. Aynı zamanda dışarıdan atılan herhangi bir cismi güvenlik içerdiğinden dolayı içeriye girmesi kesinlikle engellenmektedir. Isıtma ve soğutmada tasarruf sağlar.

Az düzeyde ısı ve ışık yansıtan güneş kontrol cam filmi, camın iç yüzeyine kaplanarak % 25'e yakın ısı kaybını azaltır. Yazın bina camlarına uygulandığında güneş ışınlarının % 75 oranında geri yansıtılmasıyla içeride huzurlu bir çalışma ortamının yanısıra % 50 enerji tasarrufu sağlamaktadır.

Mekan içindeki eşyaların ömrünü artırır. Zamanla güneş ışınları eşyaların solmalarına yol açmaktadır, normal camların zararlı ultraviole ışınlarını geçirmesine nazaran profesyonelce kaplanan camfilmi sayesinde meydana gelebilecek bu tür hasarların % 99'u engellenmiş olur, bu da mekanlardaki perdelerin, mobilyaların, halıların ve duvar kağıtlarının uzun ömürlü olmasını sağlar.

Uygulandığı mekanlara bambaşka bir hava verir. Değişik renk ve örneklere sahip geniş bir yelpazeye sahip mürekkepli yarıreflektif ya da tam reflektif edilmiş filmler binaların mimari görüntüsünü güzelleştirmektedir.

Güvenlik Cam Filmleri
Güvenlik Cam filmi genel orak dışarıdan gelebilecek cisimlere (Örneğin,taş, yanıcı, patlayıcı maddeler) karşı koruma amaçlı olarak üretilen bir üründür.Fakat bu cam filminin ısı yalıtımına katkısı da büyüktür.

Güvenlik cam filmleri, fırtınalarda depremlerde kurşunlu saldırılarda vehırsızlık durumlarında camın kırılma direncini arttırıp dağılmasın engeller. Örneğin şiddetli bir tayfun anında camlarınızın dağılmasını engelleyerekgüvenlik seviyesini ciddi oranda arttırır. Kırılan camların oluşturacağıriskleri azaltır. Bir deprem anında, bu filmler kırılan camların yaralanmalara sebep olma riskini azaltır. Güvenlik cam filmleri aslen terörist bombalama ve saldırılara karşı dizayn edilmiştir. Bu güvenlik filmler patlama anında oluşan basıncın etkisiyle camların dağılmasını engelleyerek mal ve can güvenliğinize zarar gelmesini engeller.

Hırsızlık riskine karşı da ciddi güvenlik sağlar. Film kullanılmayan camları kırıp içeri girmek kolaydır. Fakat güvenlik filmi varsa bu durum hırsıza bir engel teşkil eder.

Geçmiş zamanlarda bir çok butik ve benzeri mağazaların ön cephe yani vitrin kısmı bazı gösteri ve eylemler esnasında insanların elindeki patlayıcı ve kırıcı cisimlerle hasar görmüştür. Bu nedenle güvenlik filimi uygulamaları konut ve işyeri çalışanlarının can ve mal güvenliği açısından her geçen gün daha önemli bir hal almaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT