Cellini`den Ayaklarınızın Sağlığı İçin %10 İndirim Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Cellini`den Ayaklarınızın Sağlığı İçin %10 İndirim Kampanyası

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 12 Nisan 2010 Pazartesi

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 12, 2010

CELLİNİ’DEN AYAKLARINIZIN SAĞLIĞI İÇİN %10 İNDİRİM KAMPANYASI...

Hızlı ve yoğun geçen bir günün stresinden sadece 20 dakikanızı ayırarak, CELLİNİ ayak masaj aleti ile kurtulabilirsiniz…

Uzakdoğu masajını evinize getiren Cellini bu defa da uyguladığı %10 indirim kampanyasıyla ayaklarınızı rahatlatarak, evinizde keyifle geçecek fiziksel bir tedavi fırsatı sunuyor...

Cellini Hava Yastıklı Ayak Masaj Aleti, ayak tabanlarına, ayak bileklerine ve baldırlara masaj yapmak için tasarlanmıştır. 34 adet hava yastığı ile mükemmel masaj sağlayarak, elastik hava yastıkları sayesinde profesyonel bir masaj keyfi yaşatır.
Güçlü masaj sistemi ile ayaklarınıza, bileklerinize ve baldırlarınıza derinlemesine etki eder. Ayak bölgesinde bulunan vibrasyon özelliği ile ayaklarınızda maksimum rahatlama sağlar. Tasarımında bulunan özel ısıtma sistemi ile de ayaklarınızı ısıtır. Ayaklarda bulunan baskı paleti ile ayaklardaki reflex noktalarına mükemmel etki ederek yorgunluğu alır. 3 adet hava yastığı programı ve 3 adet titreşim programı mevcuttur. Hava yastıkları ve titreşimin senkronize birleşimi ile yenileyici ve rahatlatıcı reflexoloji masajı tamamlanmış olur. Kişinin oturma pozisyonuna göre baldır masaj kısmı geriye doğru 45 derece yatırılabilir. Normal duruş şekli kullanılmadığı zamanda 90 derecedir.
Kumanda ve kontrol panelinin özel tasarımı sayesinde masaj fonksiyonlarını rahatlıkla kontrol edebilir, zamanlayıcısı sayesinde masaj başladıktan 15 dakika sonra otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz.

AYAK MASAJI’NIN VÜCUDA FAYDALARI:
Kan dolaşımını düzenlenmesine ve ayaklardaki akapunktur noktalarına dokunarak vücudun sağlık kazanmasını sağlar. Stresin ve ayak ağrılarının giderilmesine yardımcı olarak, daha zinde ve daha rahat bir zaman geçirmenize imkan verir.
Egzersizden sonra kullanıldığında ayaklarda biriken laktik asidin azaltılmasına yardımcı olur ve bacaklarınızın şeklinin daha düzgün olmasını sağlar. Ayak tabanı, taban çukuru ve topuklara yapılan masaj metabolizmanın hareketlenmesine ve kasların gerginliğinin giderilmesini sağlar. Baldır kısmında 12 adet ayak kısmında 22 adet olmak üzere 34 adet hava yastığı ile ayaklarınızda ve baldırınızda yorgunluktan eser bırakmaz.
www.masajkoltugu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT