Cellini`den Bayram Kampanyası: Cellini BR8101 %25 İndirimli

Alışveriş Alışveriş Cellini`den Bayram Kampanyası: Cellini BR8101 %25 İndirimli

Tarihler: 06 Eylül 2010 Pazartesi ~ 06 Ekim 2010 Çarşamba

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2010 ~ Eki 6, 2010

CELLİNİ‘DEN BAYRAM KAMPANYASI; CELLİNİ BR8101 %25 İNDİRİMLİ

Masaj koltuğunun Türkiye’de lider markası Cellini, bayramda da masaj severlerin yanında… Bayram tatilini bol bol dinlenerek geçirmek isteyenler için bayrama özel; Cellini BR8101 modelinde % 25’lik indirim uyguluyor. Uzak doğunun masaj keyfini evinde yaşamak isteyenlere yönelik hazırlanan kampanya bayram sonuna kadar devam ediyor.

Cellini BR 8101 şık tasarımı, ergonomik dizaynı ve taşınabilir tekerlekleri sayesinde evinizin dekorasyonuna da uyum sağlıyor. Uzaktan kumanda ile kullanım kolaylığı getiren Cellini BR8101 iş ve günlük yaşamın yoğun stresinden de arındırarak rahatlatıyor.

Sırt ağrılarına uyguladığı güçlü masajın yanında ayaklara uyguladığı refleksolji masajı ile bölgesel ağrıları olanlara da çözüm sunuyor. Cellini Br 8101‘in özellikleri arasında 3 farklı otomatik program ve kumanda ile masaj koltuğunu arkaya ve öne doğru kaldırma fonksiyonları da bulunuyor. Elle kumanda edilirken istenilen noktaya milimetrik olarak ayarlanabilen masaj kolları ile etkili bir rahatlama sağlıyor Aynı şekilde ürünün sırtındaki masaj kollarını da genişletip daraltabiliyor ve masaj hızını istediğiniz ölçüde değiştirirken hava yastığının gücünü de ayarlayabiliyorsunuz.

Uzak doğu masajlarının tüm keyfini bayramda evinize getiren Cellini Br 8101‘de beş farklı masaj yöntemi kullanılabiliyor. Shiatsu, yoğurma, ovalama, senkronize, yumruklama masaj teknikleri ile vücut üzerinde oluşan tüm stres ve ağrıyı yok ediyor. Aynı zamanda Cellini Br 8101 vücut yapınızı tanıyarak size uygun masaj keyfi sunuyor.
www.masajkoltugu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT