Cellini`den Masajın Keyfini Doyasıya Yaşatan Yeni Bir Model LP-7000

Alışveriş Alışveriş Cellini`den Masajın Keyfini Doyasıya Yaşatan Yeni Bir Model LP-7000

Tarihler: 02 Şubat 2010 Salı ~ 02 Mart 2010 Salı

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2010 ~ Mar 2, 2010
Masaj koltuğunun Türkiye’deki lider markası Cellini, yeni modeli LP- 7000 ile sıra dışı bir tasarım sergiliyor…
Uluslararası üne sahip tasarımcı Alan YIP tarafından dizayn edilen bu tasarım harikası ürün, yoğun bir çalışma sonucunda geliştirildi. Hayallerinizin çok ötesinde bir masaj keyfi sunan Cellini, ileri teknolojiye sahip kusursuz modeli LP-7000’in uyguladığı farklı masaj teknikleri ve konforlu tasarımı ile ayrıcalıklı bir masaj keyfi yaşamanızı sağlıyor…

Tasarımın sizde uyandırdığı duyguları takip edin…
Uyku pozisyonu rahatlığı sunan LP-7000, beden yapısına uygun oturma açısı ve kol pozisyonu ile kendinizi güvende hissetmenizi sağlıyor. Yüksek teknolojiye sahip tasarımı ve profesyonel masörlerin uyguladığı masaj teknikleriyle bedeninize derinliğine etki ediyor. Patentli hava sistemi ile desteklenmiş İki adet hava yastığı belinizin kıvrımlarını hassas bir şekilde sararak orantısız güç kullanımını ortadan kaldırıyor. Doğru noktaya çok daha etkili bir hava masajı uygulayarak size ve sevdiklerinize konforu bir adım daha yaklaştırıyor.

Ayrıcalıklı masaj teknikleri ile sıra dışı keyif…
Özel tasarımı ile sıra dışı bir masaj keyfi yaşatan bu model senkronize hareket kabiliyeti ile her pozisyonda etkin bir masaj sağlıyor. Cellini LP-7000 uyguladığı farklı uygulama teknikleri ile masajı eğlenceye dönüştürürken, infrared algılayıcı sistemi vücudunuzu tanıyarak masaj tekniklerini size özel hale getiriyor.

*Hareket eden akıllı koçak sistemi sayesinde sağa ve sola doğru hareket ederek ideal masaj aralığının ayarlanmasına olanak sağlıyor.

*Fonksiyonel kol masajı ile kolu tamamen kavrayarak basıncın etkisini arttırıyor.

*Yeni ayak masajı aparatıyla kişinin bacak boyuna göre masaj uygulayarak her pozisyonda mükemmel bir baldır masajı sağlıyor.

*Yeni Tai tarzı esnetme tekniği ile sırt kaslarını ve bacaklardaki eklem bağlarını etkin bir şekilde esneterek, yorgunluğun atılmasına ve rahatlamaya yardımcı oluyor. Bu program uykusuzluk problemi yaşayanlar için özellikle tavsiye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT