Cepteki Multimedya Keyfi Philips Gogear Vibe

Alışveriş Alışveriş Cepteki Multimedya Keyfi Philips Gogear Vibe

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 16 Mart 2012 Cuma

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Mar 16, 2012

Ses ve görüntü sistemlerinin lider markalarından Philips, cep modeli medya oynatıcılarıyla da müzikseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Philips’in şık, kompakt ve zengin özelliklerle donatılmış GoGear Vibe serisi de bu ilgiyi fazlasıyla hak edenlerden.

Eğlencesini cebinde taşımayı sevenler için mini medya oynatıcıları vazgeçilmez ürünlerden biri. Şayet bu medya oynatıcısı minik gövdesinde birçok üstün özelliği ve kristal berraklığında ses kalitesini taşımayı başarıyorsa, iş daha da keyifli hale geliyor. Yeni Philips GoGear Vibe 4GB serisi, kompakt yapısına birçok önemli özelliği ve Philips kalitesinde ses performansını sığdırmayı başarıyor.

25 saate kadar müzik, 5 saate kadar video oynatabilen Philips GoGear Vibe 4GB, 1,8 inç’lik tam renkli LCD ekrana sahip. MP3, WAV, WMA, FLAC, APE formatlarını destekleyen cihaz, video ve fotoğraf formatlarında ise slayt gösterisine de imkan tanıyan MP4, JPEG ve BMP desteğine sahip. Kolay taşıma sağlayan yumuşak ve pürüzsüz kaplamasıyla son derece sağlam bir donanıma sahip olan yeni Vibe, Philips FullSound teknolojisiyle güçlü bir ses performansına imza atıyor. Cihazla beraber gelen konforlu kauçuk kulaklıklar ise bu performansın en üst noktada yaşanmasını sağlıyor. SA3VBE04R modelinin FM radyo alıcısı olduğunu da ekleyelim.

Philips GoGear Vibe ile sahip olacağınız bir diğer platform ise LikeMusic. LikeMusic’le, tek tıklamayla müzik keyfinizi arttırmaya hazır olun. Philips'e ait patentli bir algoritma olan LikeMusic, kitaplığınızdaki şarkıları analiz ederek müzikal özellikleri benzer şarkıları buluyor. Böylece birbirine uyumlu şarkılardan oluşan akıllı çalma listeleri oluşturabiliyorsunuz.

Kullanıcı dostu arayüzüyle ortam dosyalarını bilgisayarınızdaki gibi düzenlemek ve görüntülemek için klasör görünümü de GoGear’ın avantajlarından biri. Şık kullanıcı arayüzü hızlı ve sorunsuz gezinme sağlıyor. Albüm Kapağı özelliği ile müziğin tadını çıkarırken CD ya da LP kapağını gördüğünüz eski güzel günlerde olduğu gibi, keyifli bir görsellik de sizi bekliyor. 90 dakikalık performans için 5 dakikalık hızlı şarjla müziğiniz her zaman yanınızda. Uygun fiyatlı ve işlevsel bir medya oynatıcısı arayanlar için, Philips GoGear Vibe SA3VBE04PN modeli 139,90, SA3VBE04R modeli ise 159,90 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Dahili bellek kapasitesi 4GB
Sıkıştırma formatı MP3, WAV, WMA, FLAC, APE
Çapraz ekran boyutu 1,8 inç
Çözünürlük 188 x 128 px
Ses Geliştirme FullSound
Dahili bellek tipi NAND Flash
Ses girişi 3,5 mm
Bağlantı USB 2.0
PC OS: Windows XP (SP3) / Vista / 7

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT