Cesareti Sevenlere Sıradışı Modeller

Alışveriş Alışveriş Cesareti Sevenlere Sıradışı Modeller

Tarihler: 02 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 05 Temmuz 2007 Perşembe

Firma: Argento

Adres: Beylicium, Bakırköy, Suadiye, Bağdat Caddesi İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2007 ~ Tem 5, 2007
CESARETİ SEVENLERE SIRADIŞI MODELLER

Lame-Dore modası geri döndü… Günümüz moda takipçisi iseniz Argento Beachwear’ın birbirinden çarpıcı tasarımlarından birini seçmekte zorlanacaksınız.

Argento Beachwear 2007 Yaz koleksiyonunda, sezonun yükselen trendi Lame-Dore modellerine geniş yer verdi. Bu senenin Trendi olan tasarımlarda en dikkat çekici olanlar özgün ve şık modeller. Beyaz açık modellerinin üzerine lame ve boncuk işlemeler modern-seksi bir yaklaşımın yeni yorumu olarak sunuluyor.

Arento Beachwear tasarımlarında, zengin model çeşitleri dikkat çekiyor. Lame’den Dore’’ye uzanan geniş bir yelpazede her zevke her tarza seçenek sağlanıyor. Bu sezonun en hit tasarımları arasında altın renklerdeki modeller özellikle dikkat çekiyor. Mayokini ve tankilerin modasını şekillendiren farklı tasarımlar, hayal gücünün sitil sahibi seçimlere dönüştüğü çekici modellerle sunuluyor.

Argento Beachwear modellerinin yer aldığı shoplardaki birbirinden değişik koleksiyonunu görmenizi tavsiye ediyoruz.

Argento Beachwear koleksiyonunu, Beylicium, Bakırköy, Suadiye, Bağdat Caddesi bikini shoplarda ve tüm Ender Mağazaların da bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT