Cevahir Okula Dönüş Heyecanına Ortak Oluyor

Alışveriş Alışveriş Cevahir Okula Dönüş Heyecanına Ortak Oluyor

Tarihler: 16 Eylül 2011 Cuma ~ 20 Eylül 2011 Salı

Firma: İstanbul Cevahir AVM

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2011 ~ Eyl 20, 2011

Okula dönüş zamanı geldi çattı, ilk ders zilinin çalmasına çok az zaman kaldı… Öğrenciler de aileleri de heyecanlı bir bekleyiş içinde… Aileler bir yandan alışveriş yaparken bir yandan da çocuklarını psikolojik olarak okula hazırlamanın telaşında. Ziyaretçilerine avantajlı alışveriş ortamı yaratan İstanbul Cevahir AVM, öğrencilere ve anne-babalara düzenlediği bilgilendirme seminerleriyle de destek olacak.

Yıl boyunca ziyaretçilerine yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştiren Cevahir AVM, çocukların ve ailelerinin okul heyecanına da ortak oluyor. Aileler okul alışverişini Cevahir AVM bünyesindeki markalardan avantajlı fiyatlarla yapma imkanı bulacak. Ayrıca, 16-20 Eylül tarihlerinde hem anne babalara hem de öğrencilere yönelik aktivitelerden de yararlanabilecekler.

Çocuklarının okul ihtiyaçlarını Cevahir bünyesindeki firmalardan karşılamayı tercih edenler, 150 TL’lik alışveriş yaptıklarında TEV’e katkıda bulunmuş olacaklar. Cevahir AVM, 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar adına TEV’e bağışta bulunurken, kendilerine de TEV’in kitap ayraçları hediye edilecek. Cevahir ziyaretçileri alışverişlerini yaparken sosyal sorumluluk kampanyasını da destekleyecek. Dileyenler, 16-20 Eylül tarihlerinde 13:00-21:00 saatleri arasında AVM’nin orta alanında bulunan görevliye başvurarak, yaptıkları alışveriş karşılığı kitap ayraçlarını alabilecekler.

Cevahir AVM, yeniden ders başı yapacaklar, özellikle de ilk defa okula başlayacak öğrencileri bilgilendirici, aileleri yönlendirici toplantılar düzenleyecek. Pedegog ve psikologlar tarafından verilecek seminerler, öğrencilerin okul stresini atmasını, ailelerin de çocuklarına daha bilinçli destek olmalarını amaçlıyor. Uzmanlar, 17-18 Eylül tarihlerinde saat 14:00, 16:00 ve 18:00’de olmak üzere günde üç kez aileler ve öğrencilerle bir araya gelecek. Okula başlama stresi ile başa çıkma, algı açma teknikleri gibi konuların işleneceği toplantılarda, uzmanlar merak edilen soruları da yanıtlayacak.

İstanbul Cevahir AVM

2005 yılında açılan Cevahir; ilk günden itibaren merkezi konumu, ferah ve konforlu mekanları, seçkin markaları ve hizmetleriyle geniş kitleleri kucaklayan bir alışveriş ve yaşam merkezi haline geldi. 110.000 m² kiralanabilir alanı ve 303 mağazası ile en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan AVM, ziyaretçilerine yenilikler ve fırsatlar sunmayı sürdürecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT