Cherry`nin Yeni Ticarisi Taxim Türkiye Yollarına Çıktı

Alışveriş Alışveriş Cherry`nin Yeni Ticarisi Taxim Türkiye Yollarına Çıktı

Tarihler: 16 Mart 2009 Pazartesi ~ 18 Mart 2009 Çarşamba

Firma: Chery Taxim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2009 ~ Mar 18, 2009
CHERY’NİN YENİ TİCARİSİ TAXİM TÜRKİYE YOLLARINA ÇIKTI
Chery, tüm dünyadaki küresel ekonomik krize rağmen yoluna durmadan devam ediyor. 16.950 TL fiyatıyla yeni ticari modeli Taxim’in satışları başladı.
Mermerler Grubu tarafından 2008 Uluslararası İstanbul Otomobil Fuarı’nda otomobil severler ile tanıştırılan Chery’nin hafif ticari otomobiller sınıfındaki modeli Taxim, 2009’a hızlı bir giriş yaptı. Ekonomik krize rağmen, hedeflendiği gibi 2009’a girerken Türkiye pazarında yerini alan Taxim, iddiasını ortaya koydu ve ticari pazarda hafif ticari modeli ile başlangıcını yaptı . 2009’da, Chery, Taxim modelinin yanısıra yeni modeller ile de piyasada diğer markalar ile rekabet edecek.
Tüm dünyanın yakından hissettiği küresel ekonomik kriz nedeniyle birçok otomotiv firması üretimlerini durdurmuşken, Mermerler Otomotiv, Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği Chery’nin, Taxim modelini krize rağmen ithal ederek, satışına start verdi. Çok kısa bir süre geçmesine rağmen uygun fiyatı ve işlevsel özellikleriyle ticari otomobil tüketicisinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Chery Taxim, konforuna düşkün geniş ailelelerin de tercihi olacak.

Hem işe hem gezmeye: Chery Taxim
Hafif ticari araç sınıfının üstün özelliklerine sahip üyesi Chery Taxim, iş amaçlı kullanımının yanında bir aile otomobili olma özelliği de taşıyor. Taxim, standart olarak sunulan zengin donanımına oranla ekonomik fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Her ihtiyaca uygun bir Chery mutlaka vardır...
Türk tüketicisinin alışkanlıklarına ve ihtiyaçlarına uygun araçları ile herkese uygun bir model sunan Chery, modellerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. Chery, Taxim ile hem iş dünyasının hem de ailelerin en büyük yol arkadaşı olmayı hedefliyor.
CDV (Car Derived Van) segmentinde yer alan Chery Taxim, sahip olduğu özellikler ile birçok sektörün vazgeçemeyeceği bir ticari araç olmaya aday.

Taxim daha fazla yük kapasitesi sunuyor…
Zengin konfor ve güvenlik donanımları ile dikkatleri üzerine çeken Chery Taxim, gerektiğinde tek hareket ile katlanabilen koltukları, klima gibi ufak gibi gözüken detayları ile hayatı kolaylaştırıyor.
Türkiye’de ticari araç kullanımının yoğun olduğu tüm alanlarda yerini almaya hazırlanan Taxim, özellikleri ve ekonomik fiyatıyla farklılaşıyor. Rakiplerine göre araç boyunun daha uzun olması, daha fazla yük kapasitesi sağlıyor.

Maksimum Güvenlik…
Chery, Taxim modelinde farklı versiyon seçeneklerine göre; 4 sensörlü ABS, darbe emici katlanabilir hidrolik direksiyon, yükseklik ayarlı 3 noktadan bağlantılı ön emniyet kemerleri, sürücü hava yastığı, fren yapılması halinde gücün ön ve arkadaki akslara dengeli şekilde dağılmasına ve böylece güvenli fren yapılmasına yardımcı olan EBD sistemi yer alıyor. Ayrıca, bagaja yük sabitleme halkaları, sağ sürgülü kapı, klima, ön ve arka harita okuma lambaları gibi donanımlarını standart olarak sunuyor.

Zengin donanım seçenekleri…
Chery Taxim’de, 1,6 litrelik 4 silindirli 1596cc motor hacmine sahip tek sıra 8V SOCH benzinli motor, 1.5 litrelik 4 silindirli 1497cc motor hacmine sahip çift sıralı 16V benzinli ve LPG seçenekleri ve 5 ileri manuel şanzıman görev yapıyor. Klima, 4 yöne ayarlanabilir sürücü ve yolcu koltuğu, radyo, modern görünüme sahip elekrikli ön camlar, ön ve arka harita okuma lambası, fonksiyonel gösterge paneli gibi özelliklere sahip Chery Taxim, teknolojisi ve tasarımı ile bir ticari araçtan beklentilerinize en üst seviyede cevap vermeyi hedefliyor. LPG’li araçlarda da garanti hizmeti 3 yıl / 100.000 km olarak veriliyor.

“İtalyan tasarım, Alman teknolojisi, Çin üretimi”
Kendisini dünyaya ispat etmiş ülkelerin lokomotif özelliklerini bir araya toplayan Chery, tasarımın parmak izi İtalyan Pininfarina & Bertone ile şekil alırken, teknoloji denince ilk akla gelen Alman teknolojisi ile hayat buluyor.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT