Chery Yepyeni Modeli Kimo`yu Türkiye İle Tanıştırıyor

Alışveriş Alışveriş Chery Yepyeni Modeli Kimo`yu Türkiye İle Tanıştırıyor

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 15 Ocak 2009 Perşembe

Firma: Chery

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 15, 2009

CHERY YEPYENİ MODELİ KİMO’YU TÜRKİYE İLE TANIŞTIRIYOR !

Türk otomobil severleri ilk olarak Tiggo3 ve Alia ile tanıştıran Chery, gördüğü büyük ilgiye karşılık Kimo modelini de Türkiye yollarına çıkartıyor. Mermerler Grubu’nca 2008 Uluslararası İstanbul Otomobil Fuarı’nda Türk otomobil severlerle tanıştırılan Chery Kimo, 2009 yılı başında Türkiye’de satışa sunulacak. Kimo, 2009’da otomobil meraklılarının uğuru olacak, yeni yılda herkesi hayallerine konfor içinde ulaştıracak.

Göz alıcı renkleri, modern görünümü ve dinamik motoru ile kalpleri fethetmeye hazırlanan Chery Kimo, sürüş konforuna pozitif etki eden tavan yüksekliği, arka-ön koltuklar arasındaki mesafe genişliği sayesinde sahip olduğu geniş iç hacmi ile B segmentindeki iddiasını Türk tüketicisine kanıtlayacak.

Tasarım: Sadeliğin Zerafeti, Konfor ve Teknoloji Kimo’da birleşti...
Ön konsolda kafa karıştıracak hiçbir ayrıntıya yer vermeyen Kimo, ona sahip olanların sadece sürüş keyfine motive olmalarını sağlıyor. Kimo’nun yüksek kaliteli malzemelerle tasarlanan sade ve sportif konsolunda, sürücülerin yolda daha eğlenceli vakit geçirmeleri için Radyo, CD/DVD/MP3 çalar, gerekli olan herşeyi yanlarında taşıyabilmeleri için çift torpido gözü ve sürücülerin kolaylıkla seçebileceği şık mavi ışığa sahip hız, devir ve benzin göstergesi yer alıyor.

Maksimum Güvenlik: Chery Kimo`da
Tüm Chery modellerinde olduğu gibi Chery Kimo’da da ABS, fren yapılması halinde gücün ön ve arkadaki akslara dengeli şekilde dağılmasına ve böylece güvenli fren yapılmasına yardımcı olan EBD sistemi ve hava yastıkları gibi yüksek güvenlik donanımları standart olarak yer alıyor.

Motoru Çalıştırın ve Kimo’nun tadını çıkarın...
Tiptronik şanzıman ve dizel motor seçeneğinin de opsiyon olarak sunulacağı Chery Kimo, Chery üretimi 90 beygir güç üreten 1.3 litrelik benzinli ACTECO motor ve 5 ileri manuel şanzıman ile yeni yılda otomobilseverlere üstün sürüş keyfi yaşatacak. Sürücü ve yolcu hava yastıkları, dvd ve navigasyon sistemi, klima, modern görünüme sahip elekrikli ön/arka camlar, elektrik kumandalı ısıtmalı yan aynalar, park sensörleri, göz alıcı iç tasarım ve fonksiyonel gösterge paneli gibi özelliklere sahip olan Chery Kimo, 2009’da otomobil severlerin yeni gözdesi olacak.

Kendisi Küçük Marifetleri Büyük !
Chery’nin 3.7 metre uzunluğundaki beş kişilik şehir otomobili Kimo, küçük ölçülerinin aksine işlevselliği ile kısa sürede yaşam tarzı sembolü olacak. Arka koltukların tamamen yatırılarak bagaj hacminin daha da artırılabildiği Kimo, şehir trafiğinde olduğu kadar uzun yolculuklarda da sürücülere büyük kolaylık sağlayacak.

“İtalyan tasarım, Alman teknolojisi, Çin üretimi”
Kendisini dünyaya ispat etmiş ülkelerin lokomotif özelliklerini bir araya toplayan Chery, tasarımın parmak izi İtalyan Pininfarina & Bertone ile şekil alırken, teknoloji denince ilk akla gelen Alman teknolojisiyle hayat buluyor.

Teknik Veriler
Model : Kimo
Motor Hacmi (cc): 1297
Maksimum Güç (Hp/rpm): 90 – 6000
Maksimum Tork (Nm/rpm): 122 – 3800
Ölçüler (UxGxY) (mm): 3700 - 1578 – 1527
Ağırlık (kg): 1040
Maksimum Hız (km/s): 165
Yakıt Türü: Kurşunsuz Benzin
Chery Kimo modeli teknik testleri için; İngiltere’den VCA, Hollanda’dan RDW ve Almanya’dan TÜV gibi dünyaca tanınmış Avrupa onay kuruluşları ile işbirliği yapılmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT