Chicolatte ile Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapın

Alışveriş Alışveriş Chicolatte ile Yeni Yıla Tatlı Bir Başlangıç Yapın

Tarihler: 07 Ocak 2008 Pazartesi ~ 12 Ocak 2008 Cumartesi

Firma: Chicolatte

Adres: Nispetiye Cad. No:38 Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: (0212) 269 35 72- 73

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2008 ~ Oca 12, 2008
CHİCOLATTE İLE YENİ YILA TATLI BİR BAŞLANGIÇ YAPIN
Chicolatte’nin yeni yıl için hazırladığı çikolatlarla sevdiklerinize küçük sürprizler yapabilir, özel yılbaşı sepetleri daha keyifli saatler geçirebilirsiniz.

Chicolatte’nin Avrupa yakasındaki ikinci mağazası Chicolatte-Etiler’in yeni yıla özel hazırladığı çikolatalar ve yılbaşı sepetleri, mutlu ve keyifli akşamın unutulmaz tadı olacak. Sevdiklerinize vereceğiniz tatlı bir hediye ve içine kattığınız sevginiz sizleri onlara bir adım daha yaklaştıracak.

Chicolatte - Etiler mağazasının yeni yıl için hazırladığı ürünler; yılbaşı alışveriş için sunumundan, ambalajına kişiye özel seçenekler sunuyor. Özellikle birbirinden farklı damak tadına ve beğenilere hitap eden yılbaşı sepetleri, zengin seçenekleriyle öne çıkıyor.

Yeni yıla uygun kırmızı ve yeşilin ağırlıkta olduğu hediyelik seçenekleri ve farklı büyüklükteki yılbaşı sepetlerinde; çikolata çeşitleri, çerez, hediyelik mumlar, kahve gibi ürünler bulunuyor.

Chicolatte-Etiler; karamelize sütlü, bütün fındıklı krokan kremalı, yoğun kakao aromalı bitter, kahve krema dolgulu beyaz çikolata, Antep fıstıklı, fındık parçalı dolgulu çikolata çeşitlerinin yanında draje, trufle çeşitleri ve çikolata kaplı lokumlar ile sizleri küçük bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Chicolatte, lezzeti sunumu ve kalitesiyle çikolatacılık ve ambalaj geleneği açısında zevk ve estetiği en üst seviye sunuyor.

ÇİKOLATA CENNETİ CHICOLATTE
Chicolatte, Halide Küpçü tarafından 2005 yılında kuruldu. Gana ve Fildişi sahillerinde yetişen ve dünyanın en kaliteli kakao çekirdekleriyle ortaya çıkan kakao ve kakao yağı, Chicolatte’ye kendine özgü tadını veren en önemli hammaddeyi oluşturuyor.

Chicolatte’nin kutuları ve hediyelik ürünleri ileri seviyede hijyenik şartlarda hazırlanıyor. Ürünlerin yanında bulunan bilgi kartlarında, kutu veya hediyelik eşya içindeki çikolatanın cinsi ve net ağırlık bilgisi de yazıyor.

Chicolatte; çikolata yemeyi seven, çikolatanın insana gerçekten mutluluk vereceğine inanan, küçük şeylerden mutlu olmasını bilenleri çikolata cennetine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT