Chrysler`de Aracınıza C Plus Güvence Sistemi

Alışveriş Alışveriş Chrysler`de Aracınıza C Plus Güvence Sistemi

Tarihler: 12 Ocak 2009 Pazartesi ~ 16 Ocak 2009 Cuma

Firma: Chrysler Jeep Ticaret A.Ş

Telefon: 0212 867 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2009 ~ Oca 16, 2009

Chrysler Jeep Tic. A.Ş.’de Hizmette Sınır Yok

Chrysler Jeep Ticaret A.Ş, tüm Türkiye’de geçerli olacak güvence sistemi ile Chrysler, Jeep ve Dodge kullanıcılarına ayrıcalık sağlıyor. Chrysler, Jeep ve Dodge sahipleri, özel güvence sistemi ile çok daha ayrıcalıklı hizmete sahip olacak. Herhangi bir arızaya karşı aracınızı özel C-Plus sistemi ile garanti altına alacaksınız.
Sadece Chrysler, Jeep ve Dodge Yetkili bayileri’nin sunduğu bu özel hizmetle hem aracınızın her zaman güvenli ellerde olduğuna emin olursunuz hem de herhangi bir arızada olası masraflardan kurtulursunuz.

C-Plus güvencesi ile ayrıcalığınız olacak!
Chrysler, Jeep ve Dodge Yetkili Servisleri’nin güvencesiyle en çok 5 yaşında ve 100.000 km.’yi aşmamış aracınızda mekanik ve elektrik/elektronik arızalara karşı geniş kapsamlı olarak C-Plus güvencesi ve avantajları sunulacak. Sizde C-Plus güvence sitemine katılın, içiniz rahat olsun. Aracınız, ilk günkü değerini yıllar boyu korusun.

Chrysler Jeep Tic. A.Ş Hakkında:
Chrysler Jeep Ticaret A.Ş., CHRYSLER , JEEP ve DODGE marka araçların Türkiye Distribütörlüğü`nü yapmaktadır, 2000 yılında kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır. Tamamı bir Chrysler LLC iştiraki olan Chrysler Jeep Ticaret A.Ş., servis ve yedek parça hizmeti veren Yetkili Satıcı ve Yetkili Servis teşkilatı ile birlikte, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile sürekli olarak gelişmekte olan bir yapıyı temsil etmektedir.
www.chrysler.com.tr
www.dodge.com.tr
www.jeep.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT