Chrysler, Jeep ve Dodge`da Ramazan Şenliği

Alışveriş Alışveriş Chrysler, Jeep ve Dodge`da Ramazan Şenliği

Tarihler: 06 Ekim 2008 Pazartesi ~ 09 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Chrysler Jeep

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 6, 2008 ~ Eki 9, 2008
CHRYSLER, JEEP ve DODGE`DA ‘RAMAZAN’ ŞENLİĞİ
Chrysler Jeep Tic. A.Ş. Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander ve Chrysler 300C modelleri için Ramazan Ayı boyunca 40.000 Euro’ya kadar 18 ay vadeli %0 faizli ödeme imkanları sunuyor.

Chrysler Jeep Tic. A.Ş., farklı ve çekici kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek tüketicisinin karşına çıkıyor. Türkiye geneline yayılmış 12 adet yetkli satıcı ve 21 adet yetkili servisten oluşan teşkilatıyla müşterilerine en iyi ve en kaliteli hizmeti veren Chrysler Jeep Tic.A.Ş, Ramazan Ayı süresince tüm Chrysler, Jeep ve Dodge Yetkili Satıcıları’nda geçerli olacak yeni bir kampanyaya imza atıyor. Buna göre uygulanmaya başlanan özel kampanya kapsamında en çok talep gören Jeep Grand Cherokee, Jeep Commander ve Chrysler 300C modellerinde 40.000 Euro için 18 ay vadeli %0 faizli kredilendirme fırsatı sağlanıyor.

Chrysler Jeep Tic. A.Ş diğer tüm modeller için de 6 ile 30 ay arasında değişen vadelerde Euro için %0,55 ve YTL için %1,39 faizli uygun ödeme koşulları sunuyor.
Yurt çapındaki tüm yetkili satıcılarda Eylül Ayı boyunca geçerli olacak bu kampanya ile Chrysler Jeep Tic. A.Ş. en yeni ve beğeni toplayan modellerini tüketicisiyle buluşturmayı hedefliyor.

Stoklarla sınırlı olan bu kampanyadan yararlanmak için Eylül ayında size en yakın yetkili satıcıya uğramanız yeterli.

Ramazan Şenliğinden Yararlanmak İçin Acele Edin!
Chrysler Jeep Tic. A.Ş Hakkında: CHRYSLER JEEP TİC. A.Ş., CHRYSLER , JEEP ve DODGE marka araçların Türkiye Distribütörlüğü`nü yapmaktadır ve Ocak 2000`de kurulmuştur.
Chrysler LLC iştiraki olan C.J.T. , servis ve yedek parça hizmeti veren bayi ve servis teşkilatı ile birlikte, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile sürekli olarak gelişmekte olan bir yapıyı temsil etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT