Çiçek Coşturan`da `3 Al 2 Öde` Kampanyası

Alışveriş Alışveriş Çiçek Coşturan`da `3 Al 2 Öde` Kampanyası

Tarihler: 14 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 20 Ağustos 2006 Pazar

Firma: Botanika

Telefon: (0216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2006 ~ Ağu 20, 2006
Botanika’nın çiçekleri mutlu edecek yaz kampanyası başladı.
Çiçek Coşturan’da “3 AL 2 ÖDE” kampanyası

Yazın en sıcak dönemlerinin yaşadığı bugünlerde çiçekli ve çiçeksiz bitkilerin bakımına ayrı bir özen gösterilmesi gerekiyor. Bitkiler özellikle yaz aylarında, su ve besine her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyuyorlar.

Botanika tarafından üretilen Çiçek Coşturan bitki besini sayesinde yaz aylarında bitkilerinizin ihtiyaç duydukları besin maddelerini almalarını sağlayabilir, onları sonbahara en iyi şekilde hazırlayabilirsiniz. Üstelik tüm Çiçek Coşturan’lar kısa bir süre için “3 AL 2 ÖDE” kampanyasıyla satışa sunuluyor.

Güneşin kavurucu etkisinin iyiden iyiye hissedildiği bugünlerde, çok sevdiğiniz çiçeklerinizin bakımına her zamankinden fazla özen göstermeniz gerekiyor. Sıcaklığın çok yüksek olduğu günlerde çiçeklere verilen su miktarını artırmalı ve özellikle salon bitkilerini direkt güneş ışığına maruz bırakmamalısınız. Bunun yanında çiçeklerinize ihtiyaç duydukları vitamin ve mineralleri alabilmeleri için de düzenli olarak besin takviyesi yapmalısınız. Botanika’nın sunduğu Çiçek Coşturan işte tam da bu noktada çiçeklerinize yardım elini uzatıyor.

Ülkemiz bahçe ürünleri sektörüne yön veren firmalardan Botanika tarafından üretilen Çiçek Coşturan bitki besini sayesinde, çiçeklerinizin ihtiyaç duydukları tüm vitamin ve mineralleri verebilir, onların sıcak yaz günlerinde çok daha canlı ve sağlıklı olmalarını sağlayabilirsiniz. Üstelik son derece ekonomik olan Çiçek Coşturan bitki besinleri çok kısa bir süre için “3 AL 2 ÖDE” kampanyasıyla satışa sunuluyor. Güzel görünümlü ve sağlıklı çiçekleriniz olsun istiyorsanız bu kampanyayı kaçırmayın.

Çiçek Coşturan bitki besinleri Carrefour, Bauhaus, Koçtaş, Metro, Tekzen ve Maxi marketlerde satışa sunuluyor. Kampanya ve Çiçek Coşturan bitki besinleri hakkında bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya (0216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT