Çiçek Coşturan ile Orkideler Aşkınız Kadar Ölümsüz

Alışveriş Alışveriş Çiçek Coşturan ile Orkideler Aşkınız Kadar Ölümsüz

Tarihler: 09 Şubat 2009 Pazartesi ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Botanika

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2009 ~ Şub 15, 2009
Bir gün değil, uzun yıllar hep ona sizi hatırlatsın
ÇİÇEK COŞTURAN İLE ORKİDELER AŞKINIZ KADAR ÖLÜMSÜZ
Zarafet ve asaletin simgesi orkide, ona olan aşkınızın en özel kanıtı olsun. Sevginizle büyüyecek ve cazip güzellikte çiçekler verecek orkidenin yıllarca canlılığını koruması için, yanına bir de ona “Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’’ eklemeyi unutmayın!

Bir sevgili için geleneksel olduğu kadar en romantik hediyedir çiçekler. Orkide ise, en sıradışı ve en ateşlisi. Bu yıl Sevgililer Günü’nde hem aşkınızın ateşini temsil eden, hem de uzun yıllar aşkınıza tanıklık edecek olan baş döndürücü güzelliğe sahip orkideyle, onu şaşırtın. Yanında da Botanika tarafından üretilen ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ vererek, ona yeni tohumlanacak rengârenk çiçekleri vaat edin.

Çiçekler arasında narin ve zarif yapısıyla öne çıkan orkidenin uzun ömürlü ve sağlıklı olması, ne kadar dikkatli ve özenli bakıldığına bağlı. Kendi doğal ortamlarından uzakta yetiştirilen orkidenin toprağındaki besin maddelerinin zamanla azalması nedeniyle, yapılacak ek besin takviyesi büyük değer taşır. Bunun için sevdiğinize hediye edeceğiniz orkidenin yanında, ona özel üretilen Botanika’nın ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ni de eklemeyi unutmayın. ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ ile orkide bir taraftan sağlık ve güce, diğer taraftan da parlak renkli ve canlı çiçeklere kavuşur. Botanika’nın orkidelere özel ürettiği ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’, 25 yıllık geçmişi ve 14 farklı çeşidiyle bitkilerin en büyük güç kaynağı.

Orkide ilgi ister!
Son derece hassas ve narin bir bitki olan orkideyi evin bol ışıklı, aydınlık bir mekânına yerleştirmek gerekir. Ancak direkt güneş ışığı almamasına dikkat edilmeli. Gündüz 20–25, gece ise 16–17 derecelik bir ısı ortamı, orkidenin gelişimi için yeterlidir. Orkide aşırı sıcak, kuru ve havasız ortamları hiç sevmez. Ancak onu rüzgâr, klima, radyatör gibi etmenlerden de uzak tutmak gerekir. Kireç ve klor taşıdığından orkideye musluk suyu verilmemeli, oda sıcaklığındaki yağmur veya memba suyu kullanılmalıdır. Toprak kurumadan sulamanın yapılması, bunun için de sabah saatlerinin tercih edilmesi gerekir. Geriye, 15 günde bir sularken verilecek ‘Çiçek Coşturan Orkide Özel Besini’ ile gelecek sağlıklı, canlı ve güzel renkli çiçeklerin keyfine varmak kalır.

Bitkiseverler tarafından beğeniyle kullanılan ve üretildiği tarihten bu yana toplam 6 milyon adet satılan Botanika’nın Çiçek Coşturan bitki besinleri, tüm Maxi, Carrefour, Metro, Kipa gibi marketler ile Bauhaus, Praktiker, Tekzen, Koçtaş gibi yapı marketlerinde satışa sunulmaktadır. Botanika hakkında daha detaylı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresi ziyaret edilebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefon aranabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT