Çiçekli Kadınlar Teknesi

Alışveriş Alışveriş Çiçekli Kadınlar Teknesi

Tarihler: 08 Mayıs 2005 Pazar ~ 08 Mayıs 2005 Pazar

Firma: Mystrool Ajans

Adres: Kabataş Kabataş İstanbul

Telefon: 0(212) 211 47 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 8, 2005 ~ May 8, 2005
BİR ETKİNLİĞİMİZ, BİR AMACIMIZ VAR

Mystrool Ajans, 08 Mayıs 2005 tarihinde ÇİÇEKLİ KADINLAR TEKNESİNDE yüzlerce anne için, yaşanacak keyif dolu bir günün tüm hazırlıklarını tamamladı. Çiçek ve Balon demetleri ile süslenerek özenle giydirilecek olan teknemiz hareket saatini bekliyor. Canlı Fasıl, Oryantal Show, Açık Büfe Kokteyl, boğazın eşşiz güzelliklerinden biri olan Kavaklar’da Balık keyfi, Kanlıca’da Nostalji (yoğurt sohbetleri) gezi boyunca annelerimize yanıbaşında enstrumanları ile eşlik eden fasıl heyeti hepsi sadece bu gezide…

Keyifli bir gezi programı hazırlayan mystrool ajans bu özel günde yaşamını yalnız geçirmek zorunda kalan anneleri de düşünerek kimsesiz anneleri etkinliğine misafir ediyor. Çeşitli sosyal yardım kuruluşları vasıtası ile davet ettiği misafirleri ve katılımcı anneler için çeşitli firmaların sponsorluğu hazırlanan özel hediye paketlerini dağıtıyor. Foneks`ten hediyeler, Seyidoğlu tatlıları ile tatlı saatler, bunlardan sadece ikisi.

Yer: Kabataş / Üsküdar Vapur İskelesi
Mekan: ÇİÇEKLİ KADINLAR TEKNESİ
Tarih: Anneler Günü / 08 MAYIS 2005
Buluşma Saati: 10. 00
Hareket: 10.15 – 10.30
Gezi Bedeli: 35 YTL

WWW.İSTANBUL.NET.TR ÜYELERİ, BU ÖZEL ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ İÇİN % 15 İNDİRİM HAKKINA SAHİPTİR. AYRICA, ÜYELERİMİZDEN 2 KİŞİ 1-6 MAYIS ARASINDA ANASAYFAMIZDAN DUYURULARAK DÜZENLENECEK PROMOSYONLA 2 ADET DAVETİYE KAZANACAKTIR.

Rezervasyon ve İletişim:
Tel: 0(212) 211 47 58
fax: 0(212) 211 52 03

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT