Çikolata Cenneti `Chicolatte` Etiler`de

Alışveriş Alışveriş Çikolata Cenneti `Chicolatte` Etiler`de

Tarihler: 10 Aralık 2007 Pazartesi ~ 15 Aralık 2007 Cumartesi

Firma: `Chicolatte`

Adres: Etiler Beşiktaş İstanbul

Telefon: (212) 269 35 72-73

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2007 ~ Ara 15, 2007
ÇİKOLATA CENNETİ “CHICOLATTE” ETİLER’DE
“Çikolata Cennetine Yolculuk”
Dünyanın en kaliteli kakaolarını Türk damak tadına uygun işleyen, çikolataya kendine özgü lezzeti veren Chicolatte, Etiler’deki yeni mağazasıyla çikolata tutkunlarında bağımlılık yaratmaya devam ediyor.

Nispetiye Caddesi’nde açılan ve Avrupa yakasındaki ikinci mağaza olan Etiler–Chicolatte; karamelize sütlü, bütün fındıklı krokan kremalı, yoğun kakao aromalı bitter, kahve krema dolgulu beyaz çikolata, Antep fıstıklı, fındık parçalı dolgulu çikolata çeşitlerinin yanında draje, trufle çeşitleri ve çikolata kaplı lokumlarıyla sizleri küçük bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Chicolatte’nin özel günler için hediyelik çikolata paketleri ve bebek çikolataları, kendine özgü sunumları ile fark yaratıyor. Anneler Günü’nde, Yılbaşı, Sevgililer Günü ve Bayramlar’da sevdiklerine inanılmaz bir lezzetin yanında bir de hatıra bırakmak isteyenler, Chicolatte’de aradıklarını bulabilecekler.

Chicolatte, lezzeti sunumu ve kalitesiyle çikolatacılık ve ambalaj geleneği açısında zevk ve estetiği en üst seviyeye taşıyor.
CHICOLATTE HAKKINDA…
Chicolatte, Halide Küpçü tarafından 2005 yılında kuruldu. Gana ve Fildişi sahillerinde yetişen ve dünyanın en kaliteli kakao çekirdekleriyle ortaya çıkan kakao ve kakao yağı, Chicolatte’ye kendine özgü tadını veren en önemli hammaddeyi oluşturuyor.
Chicolatte’nin kutuları ve hediyelik ürünleri ileri seviyede hijyenik şartlarda hazırlanıyor. Ürünlerin yanında bulunan bilgi kartlarında, kutu veya hediyelik eşya içindeki çikolatanın cinsi ve net ağırlık bilgisi de yazıyor.
Chicolatte; çikolata yemeyi seven, çikolatanın insana gerçekten mutluluk vereceğine inanan, küçük şeylerden mutlu olmasını bilenleri çikolata cennetine bekliyor.
CHICOLATTE - ETİLER
Tel (212) 269 35 72-73
www.chicolatte.com



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT