Çikolata Uzmanı Nestlé’den Mozaik Pasta Lezzeti

Alışveriş Alışveriş Çikolata Uzmanı Nestlé’den Mozaik Pasta Lezzeti

Tarihler: 04 Kasım 2009 Çarşamba ~ 04 Aralık 2009 Cuma

Firma: Nestle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 4, 2009 ~ Ara 4, 2009

Tam 100 yıldır Türkiye’de çikolatayla harikalar yaratan Nestlé, Türkiye için özel tatlar üretmeye devam ediyor. Türkiye’de bir ilk olan Nestlé Classic® Bisküvili, sadece Türk insanının damak tadına uygun olarak geliştirildi. Avrupa’nın en iyi çikolata reçetesini hazırlayan Nestlé, bu kez de nefis çikolata lezzeti ile taptaze bisküvi tadını bir araya getirerek annelerin mozaik pasta lezzetini Nestlé Classic Bisküvili’ye taşıdı.
Herkesin damağında unutulmaz bir tat bırakacak olan Nestlé Classic Bisküvili, Türkiye’nin her yerinde bakkal ve marketlerde tüm çikolata severlerle buluşacak. Nestlé Classic Bisküvili, geleneksel bir Türk mahallesinde geçen sıcak ve samimi reklam filmiyle de gündemde olacak.

“Sen gelince bak neler oldu?”Nestlé Classic Bisküvili için yeni hazırlanan reklam filmi, bakkaldan alışveriş için balkonlardan sepetlerin sallandırıldığı, yakın komşuluk ilişkilerinin yaşandığı bir mahalle ortamında geçiyor. Afacan bakkal çırağı, mahallenin Nestlé Bisküvili sevdasına yetişmeye çalışırken, bir yandan da mutlulukla Beyaz Kelebekler grubunun kalplere işlemiş nostaljik şarkısını Nestlé Classic Bisküvili için söylüyor : “Sen gelince bak neler oldu? Bizim mahalle coştukça coştu…” Ekim ve Kasım ayları boyunca da, 3 Nestlé Classic Sütlü alana yeni Nestlé Classic Bisküvili`nin hediye edildiği "4 al 3 öde" promosyon paketleri satış noktalarında çikolata severleri bekliyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT