Cildinizi Sonbahara İngrid Millet Hydro-Sérum İle Hazırlayın!

Alışveriş Alışveriş Cildinizi Sonbahara İngrid Millet Hydro-Sérum İle Hazırlayın!

Tarihler: 04 Ekim 2010 Pazartesi ~ 04 Kasım 2010 Perşembe

Firma: İngrid Millet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 4, 2010 ~ Kas 4, 2010

Sıcak ve bol güneşli bir yazın ardından sonbahar ayları sizleri bekliyor. Yaz aylarında dış etkenlerle yıpranan cildiniz ise özel bir bakım istiyor. Bunun için Avrupa’nın kozmetik Oscar’lı markası INGRID MILLET nemlendirici konsantre bakım ürünleri serisinden Havyar karışımlı çok özel bir serum sunuyor. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği INGRID MILLET Hydro-Sérum zengin nemlendirici serum, yoğun nem bakımı ile cildin dokusunda ve genç görünümünde önemli rol oynuyor.

Yaz aylarının heyecanı ile deniz, kum, havuz derken bol bol güneşlendik ve cildimiz bronzlaşsın istedik. Yazın keyfini çıkarttık ancak cildimiz de yıprandı. Yaz aylarını geride bırakarak sonbahara girdiğimiz bugünlerde ise cildimiz için nem ihtiyacını sağlamak şart oldu. Bu nedenle INGRID MILLET çok özel bir serum bakımı sunuyor. Kısa zamanda sonuçlarını alacağınız INGRID MILLET Hydro-Sérum, yoğun nem bakımı sağlayarak cildinize hayat veriyor.

Nemsiz ve kuru ciltleri hızla onaran, donuk ciltlere enerji veren ve cansız ciltleri etkin şekilde canlandıran INGRID MILLET Hydro-Sérum zengin nemlendirici serum, konsantre nem tutucu karışımı, havyar, deniz kolajeni içeren özel formülü ve kadifemsi yumuşaklığı ile dikkat çekiyor. Özellikle zarar görmüş, yorulmuş veya dış etkenlerden ötürü sıkıntı çeken (soğuk, güneş, rüzgar, kirlilik, klima) cilt için etkili olan Hydro- Sérum ile cilt gençliğe özel canlılık hissini yeniden keşfediyor.

INGRID MILLET Hydro-Sérum ile yumuşayan, dinlenen cilt, gençlik ışıltısına ve tazeliğine kavuşuyor. Rahatça uygulanan bu serum, uygulama sonrasında kendinizi muhteşem hissettiriyor. Yeniden nemlendirilmiş ve korunmuş olan cildiniz, karşılaştırılamaz bir esneklik ve yumuşaklığa kavuşuyor.

INGRID MILLET Ürünleri Tüm Seçkin Yetkili Eczanelerde!

INGRID MILLET Hydro-Sérum, Zengin nemlendirici serumun tavsiye edilen son tüketici fiyatı; 15 ml’lik fiyatı 200 TL (KDV dahil)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT