Çilek`te `Yılın Değiştirme Kampanyası` Uzatıldı

Alışveriş Alışveriş Çilek`te `Yılın Değiştirme Kampanyası` Uzatıldı

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 16 Şubat 2007 Cuma

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 16, 2007

ÇİLEK’TE “YILIN DEĞİŞTİRME KAMPANYASI” UZATILDI

Çilek, tüm mağazalarında geçerli olan “Yılın Değiştirme Kampanyası” nı gelen yoğun talep üzerine 28 ŞUBAT tarihine kadar uzattı. Yılda bir kez sadece Ocak ayında yapılması planlanan “Yılın” Değiştirme Kampanyası” yoğun ilgi görüyor, Çilek stokları tükeniyor. Markası, cinsi ve yaşı ne olursa olsun eski ürününü getiren herkes aksesuar dahil tüm Çilek ürünlerine özel “İADE İNDİRİMİ” ve Peşin Fiyatına “10 TAKSİTLE” sahip olacak. Gösterilen yoğun ilgiyi gören Çilek bundan sonra her yıl Değiştirme Kampanyası yapacağını müşterilerine müjdeliyor.

Ocak ayı boyunca Çilek mağazalarında geçerli olan değiştirme kampanyasını kaçırdım diye düşünen ve üzülen tüketicileri için kampanyayı Şubat ayının sonuna kadar uzatan Çilek, farklı ve ayrıcalıklı bir Çilek Odası sahibi olmak isteyen herkesi eski ürünleri ile birlikte mağazalarına davet ediyor. Kampanya süresince gösterilen büyük ilgiyi görerek “Yılın Değiştirme Kampanyası” na devam etme kararı alan Çilek, “Ben Çilek Odası’nda yaşamak istiyorum” diyen tüm çocukları ve gençleri mağazalarına bekliyor.

Tüm ürünlerinde gerçek 5 yıl Çilek Garantisi’ne sahip Çilek, Şubat sonuna kadar devam edeceği “Yılın Değiştirme Kampanyası” çerçevesinde eski ürününü getiren herkese tüm mobilya ürünleri ve aksesuarlarında geçerli olan değiştirme uygulamasını gerçekleştirecek. Kampanya süresince markası, cinsi ve yaşı ne olursa olsun eski ürününü getirenler iade indiriminin yanı sıra yeni Çilek ürünlerine peşin fiyatına 10 taksitle sahip olacak. Her anlamda fark yaratarak, Çilek kalitesini ve koşulsuz müşteri memnuniyetini esas alan Çilek, kampanya dahilinde eski ürünlerinizi ücretsiz olarak evinizden teslim alacak ve yeni ürünleriniz için ücretsiz eve teslim ve montaj hizmeti sunacak.

Türkiye’de ki tüm Çilek mağazalarında geçerli olan değiştirme kampanyası sayesinde odandaki eski mobilyaları kaldır ve birbirinden renkli puftan sandalyeye, nevresim takımlarından uyku setlerine, aydınlatmadan halıya, yatak örtüsünden sandalyeye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip aksesuarlara ayrıca birbirinden farklı, özel tasarım Çilek ürünlerine yer aç!

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi www.cilek.com.tr adresinde.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT