Çılgın ve Eğlenceli Masa Arkadaşın Mentos Buddy Şimdi Yepyeni IPhone Oyunu İle Hep Yanında

Alışveriş Alışveriş Çılgın ve Eğlenceli Masa Arkadaşın Mentos Buddy Şimdi Yepyeni IPhone Oyunu İle Hep Yanında

Tarihler: 08 Nisan 2010 Perşembe ~ 08 Mayıs 2010 Cumartesi

Firma: Mentos Buddy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2010 ~ May 8, 2010

Çılgın ve Eğlenceli Masa Arkadaşın Mentos Buddy Şimdi Yepyeni IPhone Oyunu İle Hep Yanında

Hınzır mı hınzır, sevimli mi sevimli, sanal alemdeki en yakın arkadaşın Mentos Buddy, katılım rekoru kıran internet yarışması, masa üstü aplikasyonu ve binlerce facebook hayranının ardından şimdi de iPhone’a özel eğlenceli oyunu ile her an yanında.

Yeni nesil mobil mecraların en popüleri haline gelen iPhone’a özel Mentos Buddy oyununda, Buddy uçağına atlıyor ve Mentos’un karşı konulmaz ferahlığını gençlere ulaştırmak üzere yola çıkıyor. Oyun boyunca Mentos Buddy’nin uçağının önüne engeller çıksa da, onu hiçbir şey yolundan döndüremiyor. Mentos Buddy, yolundaki Mentos paketlerini ve bonusları toplayıp engellere takılmadan en uzak mesafeye giderek, Mentos drajelerini gençlere dağıtmak için uğraşını sürdürüyor. Hedef en fazla Mentos’u genç bünyelerle buluşturabilmek…

Mentos Buddy’yi cebinize getirecek olan bu eğlenceli oyun Mayıs ayında iPhone Application Store’da!

Mentos Buddy’nin Çılgın Yarışması ve Facebook Sayfası
Mentos Buddy’nin masaüstü uygulaması ile başlayan yarışması Ocak ayında 15.000’i aşan kullanıcı ile sona erdi. Mentos Buddy oyununu ilk bitiren kişi Playstation 3, 2,3 ve 4 kişi Nintendo Wii, 5.,6,7,8,9.10. kişi Sony PSP kazandı.
Yarışmayla birlikte hayat bulan Mentos Buddy facebook sayfasının ise şu an binlerce hayranı var. Mentos Buddy facebook’ta, haftanın güncel konularından haberler veriyor, Türkiye genelinde ilginç etkinlikler ile ilgili duyurular yapıyor, eğlenceli videoları/ içerikleri hayranları ile paylaşıyor. Mentos’un yeni ürünleri, aktiviteleri, reklam filmleri gibi gündeminde olan konuları açtığı duvar panolarında paylaşan Buddy, küçük yarışmalar da yaparak hayranlarını sürpriz hediyelerle buluşturuyor.
www. mentosbuddy.com
www.facebook.com/pages/Mentos-Buddy

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT