Çim Biçme Makinesi ile babanız bahçe keyfine doysun!

Alışveriş Alışveriş Çim Biçme Makinesi ile babanız bahçe keyfine doysun!

Tarihler: 08 Haziran 2008 Pazar ~ 15 Haziran 2008 Pazar

Firma: BRILL

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2008 ~ Haz 15, 2008
Çim Biçme Makinesi ile babanız bahçe keyfine doysun!
BABANIZA YEMYEŞİL ÇİMLERDE OYNAYACAĞI BRILL ÇİM BİÇME MAKİNESİ HEDİYE EDİN!

Babalar Günü’nde babanızla yemyeşil çimlerde yalınayak, koşa oynaya bir gün geçirmeye ne dersiniz? Bunun için ilk yapmanız gereken şey, BRILL Çim Biçme Makinesini babanıza hediye etmek. Ardından da babanızla doyasıya oynamak. Artık keyifli bahçelerinizin daha canlı ve güzel görünümü babanıza emanet!

Babanız genelde eve yorgun geliyor. Gün boyu şehir hayatının karmaşası, iş yaşamının koşuşturması onu bir hayli yoruyor. Yorgunluğunu attığı, kendini en rahat hissettiği yerin neresi olduğunu en iyi siz biliyorsunuz. Babanızın şehir yaşamından kendini ayrıştırabildiği tek özel mekân ise yemyeşil çimler, onun en özel hazinesi değerinde. Tam da yazın bu ilk aylarında onun bu küçük hazinesi bakıma ve özene ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı karşılayarak ona çimlerinin bakımında destek olmak ister misiniz? Bunun için yaklaşan bu Babalar Günü’nde babanıza yemyeşil çimlerde keyifle oynayabileceği eğlenceli ve çok işlevli oyuncaklar hediye edebilirsiniz. BRILL Çim Biçme Makinesi, bahçenizin çimlerinin daha canlı ve güzel görünümünü beraberinde getirecek. Bütün bir yaz boyunca da babanızla yemyeşil çimlerde yalınayak koşmanın tadını çıkaracaksınız.

Botanika tarafından ithal edilen BRILL Çim Biçme Makinesi ile BRILL Çim Havalandırma Makinesi Bauhaus’da çok özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Botanika hakkında daha detaylı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT