Çimlerin Rengi Artık Compo Yeşili

Alışveriş Alışveriş Çimlerin Rengi Artık Compo Yeşili

Tarihler: 10 Eylül 2007 Pazartesi ~ 14 Eylül 2007 Cuma

Firma: Gardena-Dost

Telefon: 0 (216) 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2007 ~ Eyl 14, 2007
Çimlerin Rengi Artık Compo Yeşili
Çimlerinizin yeşili artık başka bir yeşil... Compo’nun çim alanlar için özel geliştirilmiş gübreleriyle hem çok daha sağlıklı hem de bambaşka bir yeşile sahip çimleriniz olacak. Compo çim gübreleri sayesinde yeni ektiğiniz çimlerinizin yanı sıra aynı zamanda kullanmakta olduğunuz çimlerinizi de kış mevsimine en iyi şekilde hazırlayabilirsiniz. Üstelik de Compo her ihtiyaca uygun tam 3 farklı çeşit çim gübresi sunuyor.

Eylül ayı çim ekimi için en uygun aylardan biridir. Siz de yemyeşil bir bahçeye sahip olmak istiyorsanız bu dönemi kaçırmamanız gerekir. Ama tabii ki bir de Compo çim gübresi kullanmayı ihmal etmemelisiniz. Gardena-Dost tarafından ithal edilen Compo çim gübreleri sayesinde, yemyeşil, sağlıklı ve üzerinde yürümeye doyamayacağınız çim alanlar oluşturabilirsiniz. Böylece artık sizin de bahçenizdeki çimler Compo yeşili olabilir. Ayrıca Compo çim gübrelerini daha önce ektiğiniz çimleriniz için de kullanabilir, hava koşullarına karşı daha dayanıklı olmalarını sağlayabilirsiniz.

Bahçenizde ister spor yapın ister sevdiklerinizle oyunlar oynayın, hatta dostlarınızı çağırıp barbekü yapın, yemyeşil çimlere sahip değilseniz hiçbirinin keyfine tama varamazsınız. Yemyeşil çimlere sahip olmanın en önemli şartı da, çimlerinize ihtiyaç duydukları doğru gübreyi vermektir. Compo çim gübreleri içerdikleri besin maddeleri ve her türlü kullanım olanağına yönelik özellikleriyle bahçe meraklılarının yemyeşil ve yumuşacık bir çim örtüye kavuşmalarına yardımcı oluyor. Compo çim gübreleri amatör ya da profesyonel tüm bahçıvanlar tarafından kolaylıkla kullanılabiliyor.

Sağlıklı ve güzel görünümlü çimlere sahip olmak isteyenlere Compo üç çeşit çim gübresi sunuyor. Compo’nun uzun etkili çim gübresi, özellikle bahçesiyle sık sık uğraşmaya fırsat bulamayanlar ve geniş çim alanlara sahip olanlar tarafından tercih ediliyor. Spor sahaları, oyun alanları ve dekoratif amaçlı çimlere uygun olan uzun etkili çim gübresi, çimlerin ihtiyacı olan tüm önemli besin maddelerini içeriyor. Compo uzun etkili çim gübresi içeriğindeki ISODUR sayesinde 100 gün etkisini koruyor.

Compo’nun hemen etkili çim gübresi ise solmuş çimleri hemen canlandırmak isteyenler için hazırlanmış. Eğer vaktim yok, yeşilliği hemen istiyorum diyorsanız, Compo’nun bu çok özel gübresini kullanarak çok kısa süre içerisinde olumlu sonuç alabiliyorsunuz. Dekoratif, spor ve park çimi için özel olarak geliştirilen Compo hemen etkili çim gübresi aynı zamanda dengeli içeriği sayesinde yosun ve yabani otların çoğalmasını da önlüyor.

Compo demir katkılı çim gübresi, çimlerinizin yemyeşil olmasını sağlarken aynı zamanda yosunlaşmaya da engel oluyor. Kloroz hastalığını da önleyen Compo demir katkılı çim gübresi, aynı zamanda toprağın demir dengesinin korunmasına da yardımcı oluyor.

Gardena-Dost tarafından ithal edilen Compo çim gübreleri hakkında bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT