Çimlerinizi Havalandırın !

Alışveriş Alışveriş Çimlerinizi Havalandırın !

Tarihler: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~ 22 Eylül 2008 Pazartesi

Firma: Brill

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 22, 2008 ~ Eyl 22, 2008

ÇİMLERİNİZİ HAVALANDIRMAYI UNUTMAYIN!

Dikkat! Yaz sıcakları çimlerinize zarar verebilir. BRILL Çim Havalandırma Makinesi ile çimlerinize nefes aldırın, onlara sağlık ve canlılık verin.
Yazın tam ortasındayız. Kavurucu sıcaklarla birlikte, çim alanları daha fazla ilgi ve bakıma ihtiyaç duyuyor. Doğanın en güzel rengi olan yeşili yaşamak için birkaç basit bakım talimatını hayata geçirmeniz yeterli. Sulama ve biçmenin yanı sıra, yapacağınız havalandırma işlemi ile çimlerinizin hayatını kurtarabilirsiniz. Bahçeleriniz için ideal fikirler üreten BRILL’in Çim Havalandırma Makinesi ile yeşilin en canlı tonlarına yaşayabilirsiniz.

Bahçe ve bitki ürünleri sektörüne yön veren Botanika’nın ithal ettiği dünyaca ünlü BRILL Çim Havalandırma Makinesi ile çim alanlarının bakımı artık hem çok kolay, hem de çok keyifli. Çim havalandırma işlemi sayesinde, çim örtüsü zarar görmeden, çim dokusu altındaki toprak dikey olarak delinerek, zemin yumuşatılır. Böylece, toprak besinleri, suyu ve oksijeni köke kadar iletir. Çimleri yabancı ve ölü otlar ile yosun ve mantarlardan temizleyerek topraktan atılmasını sağlayan BRILL Çim Havalandırma Makinesi, taze ve yeni köklerin oluşmasına yardımcı olur.

Ayrıca BRILL Çim Havalandırma Makinesi ile toprak zemininin su geçirimi maksimum düzeye ulaşarak, çimlerin su ihtiyacı en verimli şekilde karşılanır. Havalandırma işleminin sağlıklı sonuçlar vermesi için, düzenli ve sık aralıklarla yapılması gerekir. BRILL 40VB Model Çim Havalandırma Makinesi, üstün özellikleri ile de çok kullanışlı.
Botanika tarafından ithal edilen BRILL Çim Havalandırma Makinesi Bauhaus’da çok özel fiyatlarla satışa sunuluyor. Botanika hakkında daha detaylı bilgi almak için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. BRILL, kalite ve geleneği bir arada yürütüyor.

Bahçe için ideal fikirler üreten BRILL, 1873 yılında kurulmuş bir Alman firmasıdır. BRILL’in kurulduğu günden bu yana temel odak noktası kaliteyi merkeze alan üretim ile büyümek olmuştur. BRILL, bugün yüksek teknolojili lojistik merkezi ve modern üretim tesisleri ile hizmet vermektedir. Ürünleri ve hizmetleri birçok farklı bağımsız organizasyon tarafından düzenli olarak güvenlik testlerine tabi tutulmaktadır. Güvenlik ve kalitesi kanıtlanmış BRILL ürünleri, her yıl farklı bağımsız kuruluştan ödül almaktadır.Brill ve ürünleri hakkında www.brill.de adresinden daha fazla bilgi alınabiliyor.

Botanika Hakkında:
Bahçe ve bitki ürünleri alanında faaliyet gösteren Botanika, pek çok seçkin markanın Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Deneyimli kadrosu, Türkiye genelinde yaygın pazarlama ağı ile iç ve dış mekanlarda kolaylıkla kullanılabilen fonksiyonel ürünler sunan Botanika, Dünya’da ve ülkemizde bahçe ve bitki ürünleri sektörünün önde gelen markalarını, bahçe profesyonelleri ve hobi meraklılarıyla buluşturuyor. RACO EXPERT ve GARDENER bahçe el aletleri ve sulama aparatları, BRILL çim biçme ve çim havalandırma makinaları, GLORİA, ilaçlama spreyleri, ÇİÇEK COŞTURAN bitki besinleri, PENCERE ÖNÜ BOSTANLARI, Intermas’ın gölgelik, çit ve güvenlik ağları, PULSFOG’un sisleme cihazları ve sisleme katkı maddeleri, AQUATİC ve GARDENER sulama ve ilaçlama spreyleri, SYMO’nun L’Ombrero güneş şemsiyeleri, Botanika’nın ürün yelpazesinde yer almaktadır. Botanika’nın bahçe ve bitki ürünleri Bauhaus, Praktiker, Tekzen, Koçtaş gibi yapı marketlerinden ve Maxi, Carrefour, Metro, Kipa gibi marketlerden çok özel fiyatlarla temin edilebilir. Botanika ve ürünleri hakkında www.botanika.com.tr web adresinden daha fazla bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT