Çınar Hotel`in Yeniden Doğuş Öyküsü....

Alışveriş Alışveriş Çınar Hotel`in Yeniden Doğuş Öyküsü....

Tarihler: 25 Haziran 2007 Pazartesi ~ 26 Haziran 2007 Salı

Firma: Çınar Hotel

Adres: Fener Mevkii 34149 Yeşilköy/İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0.212.663 29 00 (18 hat)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2007 ~ Haz 26, 2007
Efsane olmuş bir markanın Çınar’ın yeniden doğuş öyküsü....

Gelecek yıl, “50. Altın Yılı”nı kutlamaya hazırlanan Çınar Hotel, yapılan renovasyon çalışmaları sonrasında, konuklarını yine aynı sıcak tebessümle ama daha modern bir çizgide karşılıyor.
Ünlü mimar Mustafa Toner’in imzasını taşıyan proje ile baştan sona yenilenen Çınar Hotel’de suitler ve kral daireleri ise beklentileri yüksek, çağdaş seyyahlara hitap ediyor.

Şehirden biraz uzakta, konuklarına Marmara Denizi’nin kıyısında farklı bir keyif yaşatan Çınar Hotel, geçirdiği modernizasyon süreci sonrası şimdi daha çağdaş, daha sıcak ve şık...
Ünlü mimar Mustafa Toner tarafından gerçekleştirilen dekorasyonu ile 50. yıldönümünü kutlamaya hazırlanan Çınar’daki dinamizm; dış cepheden genel alanlara, odalardan balo salonuna, toplantı odalarından finess center’a kadar otelin her bölümünde kendini hissettiriyor.

Kapılarını 1958 yılında açan ve Türkiye’de otelciliğin mihenk taşlarından biri olan tarihi Çınar Hotel, geçirdiği renovasyon sonrası büründüğü çağdaş yüzü ile tekrar karşımızda... Yarım asırdır hizmette kalite, kusursuzluk ve titizliliği ilke edinen Çınar, yılların getirdiği anıları saklayıp yıpranmışlardan kurtulmak için otelin ana filozifisini koruyacak biçimde yenilendi. Bir yandan otelin dış cephesi, diğer yandan iç mimarisi doğaya uyumlu, toprak renkler ve doğal malzeme seçimleri ön planda tutularak ve eskiye atıfta bulunularak yenilendi. Otelin renovasyon projelerini üstlenen Mimar Mustafa Toner, Çınar’ın dekorasyonunu ‘sıcak modern’ olarak tanımlarken sakin, sıcak ve kalıcı olması için çaba harcadıklarını belirtti.

Pek çok İstanbullu’nun ve Yeşiköy halkının hafızalarında yer eden anıların geçtiği klasik bir buluşma noktasıdır, Çınar Hotel... Bu nedenle repeat guest oranı çok yüksek olan Çınar, sıcak konuk severliğine eklediği yeni görünümü ile bundan böyle talepleri gelişen misafir profiline ve gençlere de hitap edebilecek. Özellikle yaz aylarında arıtmalı deniz suyu nedeniyle yakın çevrenden yoğun ilgi gören yüzme havuzunda konuklarını ağırlayan otel, havuz başında gerçekleşen yaz düğünleri ile de birçok insanın hayatında önemli ve anlamlı bir yere sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT