Cinnabon’dan Karamel Keyfi Dulce de Leche

Alışveriş Alışveriş Cinnabon’dan Karamel Keyfi Dulce de Leche

Tarihler: 09 Haziran 2011 Perşembe ~ 09 Temmuz 2011 Cumartesi

Firma: Cinnabon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2011 ~ Tem 9, 2011

Tatlı severlerin vazgeçemediği bir lezzet olan tarçınlı sıcak Cinnabon, karamel sosuyla zenginleştirdiği Dulce de Leche adını verdiği yeni bir ürünü satışa sundu.

Cinnabon’un merkezinde bulunan en keyifli ve en çok sevilen yumuşak orta bölümü başlı başına bir tatlı haline karamel sosu eklendi. Farklı sunumu ve zengin karamel aromasıyla ‘Center of The Roll – Dulce de Leche’ sadece 4.00 TL.

Nefis kokusuyla büyüleyen tarçınlı rulo tatlı Cinnabon’un merkezinde bulunan ve tadı en keyif veren yumuşak ve soslu bölümü başlı başına özel bir tatlı halini aldı. Dulce de Leche Center of The Roll adı verilen tatlının farklı sunumuna karamel ve vanilya sosu eklendi.

Cinnabon’un En Lezzetli Yeri

Kısa bir süre için Cinnabon satış noktalarında yerini alan Center of The Roll – Dulce de Leche, özel üretilen dulce de leche sos, şerit şeklinde kesilmiş hamurları, pişmiş şekeri ve üzerindeki karemel frosting ile birlikte hazırlanıyor. Fırından dışarı alındığında özel kabı ve kokusu ile Cinnabon tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatmak üzere hazırlandı.

Dondurucuda 30 Gün Taze

Derin dondurucuda 30 gün boyunca ilk günkü tazeliğini koruyan Cinnabon’lar aynı zamanda kolay ve pratik bir tatlı olma özelliğine de sahip. Dondurucudan tüketme ihtiyacınız kadarını çıkaracağınız Cinnabon’lar fırında ya da mikrodalga fırında kolayca servis edilecek hale geliyor.

Hollywood Starlarının Tercihi

Endonezya’nın dağlarında, iki bin metre yükseklikte yetişen cassia ağaçlarından elde edilen özel Makara tarçını ile hazırlanan rulo tatlılar, Cinnabon’un sıcak gerçekleştirilen sunumuyla tatlı ve kahve keyfini, tam bir mutluluk tablosu haline getiriyor. Cinnabon’un müdavimleri arasında ise Sharon Stone, Jerry Seinfeld ve Shannon Dougherty gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT