Cinnabon’dan Sevgililer Günü’ne Özel 1 Cinnapack Alana 1 Hediye

Alışveriş Alışveriş Cinnabon’dan Sevgililer Günü’ne Özel 1 Cinnapack Alana 1 Hediye

Tarihler: 14 Ocak 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Cinnabon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

Tatlı severlerin vazgeçemediği bir lezzet haline gelen tarçınlı Cinnabon, şimdi Sevgililer Günü’ne özel bir fırsat sunuyor. Üç farklı Cinnobon tadını bir araya getiren Cinnapack, şubat ayı boyunca 1 alana 1 bedava kampanyasıyla, Sevgililer Günü’ne keyif katıyor.

Cinnpack’ler 4 ile 15 adet Cinnabon bulunan kutulardan oluşuyor ve fiyatları 16.50 TL ile 46.50 TL arasında değişiyor.

Sevgililer Günü’nde Paylaşılan Tat

Chocobon, Cinnabon, Pecanbon çeşitlerinin bulunduğu pratik paketlerden birini seçerek müthiş Cinnabon lezzetini Sevgililer Günü’ne özel fırsatla sevdiklerinizi farklı bir lezzetle buluşturabilirsiniz. Cinnabon tutkunları tarafından ‘hayattaki en büyük 50 zevkten biri’ olarak tanımlanan ve en kaliteli Endonezya tarçınıyla yapılan Cinnabon, Türkiye’deki tatlı tutkunlarına şubat ayında yeni bir seçenek sunuyor. Cinnapack’ler “1 alana 1 ücretsiz” kampanyasıyla, tüm Cinnabon’lar sımsıcak sunumuyla hazırlanıyor.

Dondurucuda 30 Gün Taze

Derin dondurucuda 30 gün boyunca ilk günkü tazeliğini koruyan Cinnabon’lar aynı zamanda kolay ve pratik bir tatlı olma özelliğine de sahip. Dondurucudan tüketme ihtiyacınız kadarını çıkaracağınız Cinnabon’lar fırında ya da mikrodalga fırında kolayca servis edilecek hale geliyor. Cinnapack’lerde, 4 ile 15 adet arasında değişen Cinnabon sayıları mevcut. Cinnapack’lerin fiyatı ise paketteki Cinnabon sayısına göre 16.50 TL ile 46.50 TL arasında değişiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT