Cisco TelePresence ile toplantı odası stüdyoya dönüşüyor

Alışveriş Alışveriş Cisco TelePresence ile toplantı odası stüdyoya dönüşüyor

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Cisco

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Cisco TelePresence ile toplantı odası stüdyoya dönüşüyor
Yeni Cisco TelePresence 1300 ile artık daha çok insan birbiri ile aynı anda görüntülü toplantı yapabilirken, tek bir tuşla toplantı odası yüksek çözünürlükte kayıt stüdyosu haline geliyor.

Uygulama ve özellikleri artırılan Cisco TelePresence, daha çok mekanda daha çok insanın birbiriyle görüntülü olarak konuşabilmesini sağlarken, mevcut video yatırımı ile daha fazla iş yapılmasının önünü açıyor.
Çeşitli büyüklükteki küresel kurum ve kuruluşlar, farklı bölgelerdeki şube ofisleri ve uzaktaki çalışanları ile Cisco TelePresence aracılığıyla herhangi bir konferans odasından, standart temelli video konferans oturumu ya da Cisco WebEx gibi web tabanlı video oturumu gerçekleştirebiliyor.
Cisco aynı zamanda, yüksek görüntü kalitesinden hiçbir şekilde taviz vermeden daha düşük bant genişliği üzerinden Cisco TelePresence deneyimi yaşatıyor.

İki yeni uygulama
Cisco, gelişmiş işbirliği ile karar verme süreçlerini hızlandırmak, çevreye katkı sağlamak ve seyahat masraflarını azaltmak amacıyla görüntülü toplantı deneyimi sunmak için iki yeni uygulama daha ekleyerek Cisco TelePresence’ı görüntülü toplantı işlevinin ötesine taşıdı.

Yeni Cisco TelePresence ile toplantı odaları bir tuşa basarak kolay bir şekilde yüksek çözünürlükte kayıt odalarına dönüşerek içerik yaratabiliyor ve yayımlayabiliyor. İkinci yeni uygulama sayesinde ise Cisco TelePresence ile şirket toplantıları, seminerler gibi büyük ölçekli etkinliklerin yönetimi kolaylaşıyor. Geliştirilen Cisco TelePresence ürünleri ve uygulamaları ile Cisco’nun işbirliği portfoyündeki video yetkinliği artırıldı.

Cisco, Cisco TelePresence teknolojisini Cisco TelePresence System 1300 Series ve Cisco TelePresence Extended Reach ile daha fazla kullanıcıya ve birime ulaşıyor:
Cisco TelePresence System 1300 Series: İlk Cisco TelePresence, aynı odada bir ekran ve üç kamera kullanılarak 6 kişiye kadar hizmet verebiliyordu. Cisco TelePresence System 1300, konferans odalarındaki mevcut masaların daha etkili kullanılmasını sağlayan esnek konumlandırma opsiyonları sunuyor.
Cisco TelePresence Extended Reach: Cisco TelePresence, saniyede 1.5 megabite kadar düşük genişbant internet hızında 720 piksel çözünürlük servis kalitesinde toplantı deneyimi sunuyor. Aynı zamanda açık internet bağlantısı üzerinden yüksek hızda FIOS, DOCSIS gibi bağlantıları destekliyor. Bu yetkinlik, mevcut Cisco TelePresence deneyimine 1800 piksel ya da 720 piksel çözünürlük ekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT