Citylife`dan Bayrama Özel Şeker gibi İndirim...

Alışveriş Alışveriş Citylife`dan Bayrama Özel Şeker gibi İndirim...

Tarihler: 23 Eylül 2008 Salı ~ 02 Ekim 2008 Perşembe

Firma: Citylife

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2008 ~ Eki 2, 2008
CITYLIFE’DAN BAYRAMA ÖZEL ŞEKER GİBİ İNDİRİM!!!
Citylife mağazaları “İndirimli Ürünler Kampanyası” ile Ramazan Bayramı’na hazır.

Doğal, sağlıklı ve bakımlı yaşama yönelik yüzlerce ürünü tüketicilerle buluşturan Citylife, Ramazan Bayramı boyunca pek çok üründe %30 indirim uygulayacak. Bakım kremlerinden vitaminlere pek çok uygulanacak indirim Bayram boyunca geçerli olacak.

Ramazan Bayramı süresince devam edecek kampanya dahilinde, her kesime hitap eden ürünlerde %30 indirimden faydalanabileceğiniz Citylife’ta ayrıca peşin fiyatına 9 taksit fırsatı da sunuluyor.

Kalitesi ve geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermeye devam eden Citylife mağazaları Ramazan Bayramı’nda büyük indirimden faydalanmak isteyen tüketicileri bekliyor.

Nişantaşı City’s Alışveriş Merkezi, Etiler ve Çiftehavuzlar’daki mağazaları ile hizmet veren Citylife’da; 150 çeşit diyet ve diyabetik ürün, 400 organik ürün, 1000’e yakın kozmetik ürünü, 150 adet besin desteği ve 350 adet sağlık odaklı kişisel bakım ürünü yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT