Clics Dünyasına Eğlenceli Yolculuk Toyiki’den Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Clics Dünyasına Eğlenceli Yolculuk Toyiki’den Başlıyor

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 04 Temmuz 2009 Cumartesi

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Tem 4, 2009
Clics Dünyasına Eğlenceli Yolculuk Toyiki’den Başlıyor
Toyiki mağazalarında promosyon kampanyaları devam ediyor. Haziran ayında Toyiki’den 20 TL üzeri Clics yapı blokları alan çocuklara, 22 parçalı Clics seti hediye!

Küçük büyük tüm çocukların saatler boyunca zevkle oynadıkları, hayal ettikleri her şeyi yapabilmelerine olanak sağlayan Clics yapı blokları, Haziran ayında Toyiki mağazalarında uygulanacak stoklarla sınırlı kampanya sayesinde, 20 TL üzeri herhangi bir Clics ürün alışverişinde 22 parçalık Clics setiyle muhteşem bir hediyeye dönüşüyor. Özellikle çocukların zihinsel gelişim sürecinde pedagoglar ve oyuncak uzmanları tarafından da ailelere önerilen yaratıcı oyuncaklar grubundaki Clics yapı blokları, birbirinden farklı şekil oluşturulabilme özelliği ile çocukların zamanlarını en verimli şekilde geçirmelerine yardımcı oluyor.

Birbirinden renkli Clics parçaları ile eğlence dolu saatler çocukları bekliyor!
4 yaş ve üzeri çocuklar için esnek ve dayanıklı malzemeden üretilen Clics yapı blokları, Clics Yapı Seti, Clics Yapı Seti Safari, Clics Tren Seti, Clics Yapı Seti Dön ve Parılda, Clics Yapı Seti Neşeli Tekerlekler, Clics Yapı Seti Yarış Araçları ve 175 ile 200 parçadan oluşan üç ayrı Clics Yapı Seti Kutusu olmak üzere 9 farklı setten oluşuyor.

Clics yapı blokları ile oluşturulan modeller, oynandıktan sonra koleksiyon olarak saklanabildiği gibi bozularak yeni modeller oluşturulmak üzere tekrar kullanılabiliyor. Çocukların oynarken eğlenecekleri, yarattıkları modeller ile gurur duyacakları Clics yapı blokları, yeni modeller üretmeye başlamaları için gerekli güveni duymalarını sağlarken aynı zamanda sabırlı olmayı ve bir projeyi bitirebilmek için doğru organize olmayı öğretiyor.

Clics Yapı Seti Neşeli Tekerlekler: 100 parça ve çeşitli aksesuarlardan oluşan Clics Yapı Seti Neşeli Tekerlekler ile 5 model yapılabiliyor.
Fiyat: 22,50 TL
Clics Yapı Seti Safari: 99 parçası ile 5 model yapılabilen Clics Yapı Seti Safari, 4 adet tekerlek içeriyor.
Fiyat: 22,50 TL
Clics Tren Seti: 130 parçadan oluşan Clics Tren Seti, 10 adet tekerlek ve 7 adet yolcu stickerı içeriyor.
Fiyat: 34,90 TL
Clics Yapı Seti Dön ve Parılda: 90 parça ve sürpriz aksesuarlardan oluşan Clics Yapı Seti Dön ve Parılda, parçalarının dönebiliyor olmasının yanı sıra parlama özelliği sayesinde göz kamaştırıyor.
Fiyat: 29,90 TL
Clics Yapı Seti: 28 parça ve 2 adet çift tekerlek içeriyor.
Fiyat: 7,90 TL
Clics Yapı Seti Yarış Araçları: 63 parça ve aksesuarlardan oluşan Clics Yapı Seti Neşeli Araçlar ile 15x30x7 cm ebatlarında 3 model motosiklet yapılabiliyor. Fiyat: 32,50 TL
Clics Yapı Seti Kutu: 175 parça ve aksesuarlardan oluşan pembe kutusunda, çocuklar ile eğlenceli ve yaratıcı oyun saatlerinde buluşmayı bekliyor.
Fiyat: 39,90 TL / 200 parçadan oluşan Clics Yapı Seti Kutu ise 49,90 TL
Çocuklar için her şey... Her şey Çocuklar için…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT