Club Total ile 10 TL Bedava Lpg Kampanyası Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Club Total ile 10 TL Bedava Lpg Kampanyası Başlıyor

Tarihler: 11 Nisan 2012 Çarşamba ~ 15 Mayıs 2012 Salı

Firma: Club Total

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2012 ~ May 15, 2012

Dünyanın önde gelen akaryakıt şirketlerinden Total, yeni bir kampanyayla daha Club TOTAL kart sahiplerine ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Club TOTAL kart sahipleri, 02 Nisan – 15 Mayıs 2012 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacakları her üçüncü 50 TL ve üzeri LPG alışverişlerinde 10 TL tutarında bedava LPG kazanacak.

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden TOTAL, nisan ayında başlayacak ve mayıs ayının ortasına kadar sürecek olan yeni bir kampanyaya imza atıyor. Kampanya kapsamında TOTAL istasyonlarından farklı günlerde, tek seferde 50 TL ve üzeri LPG alımı yapan Club TOTAL kart sahipleri 10 TL bedava LPG kazanıyor.

02 Nisan – 15 Mayıs 2012 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında kazanılan bedava LPG tutarları müşterilerin kartlarına anında Puan TOTAL olarak yüklenirken, Club TOTAL kart sahipleri belirlenen tarihler arasında bu kampanyadan istedikleri kadar yararlanabilecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT