Coco ve Tayfası Çocukların Yardımıyla Kurtuluyor!

Alışveriş Alışveriş Coco ve Tayfası Çocukların Yardımıyla Kurtuluyor!

Tarihler: 16 Ekim 2006 Pazartesi ~ 19 Ekim 2006 Perşembe

Firma: Coco Pops

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2006 ~ Eki 19, 2006
Coco ve tayfası çocukların yardımıyla kurtuluyor!

Süt içmeyi eğlenceli hale getirerek annelerin tercihi olan Coco Pops, Türkiye’de ilk defa düzenlenen interaktif kampanyası ile büyük ilgi çekiyor. Coco Pops’un çocukların oylarıyla sonuçlanacak reklam filminde, Coco ve tayfası pikniğe giderken yoldan çıkıyor ve uçurumun kenarında asılı kalıyor. Coco Pops reklam filminin sonuna karar vermek için resmi internet sitesi www.cocopops.com.tr ‘ye giren çocuklar, Coco ve tayfasının nasıl kurtulacağına karar veriyor.

Türkiye’de ilk defa yapılan ve kasım ayına kadar devam edecek olan bu interaktif kampanyaya oylarıyla katılan çocuklar, Coco ve tayfasının yaşadığı maceraya ortak oluyor. Onları kurtarmak ve filmin sonuna karar vermek için çocuklar, www.cocopops.com.tr ’ye girerek beğendikleri son için oy kullanıyor.

Coco Pops ile sağlıklı beslenmek artık çok kolay!
Sütü çikolatalı hale getiren Coco Pops, bu özelliği ile çocuklarına sütü sevdirmekte zorlanan annelerin en büyük yardımcısı… Sütle hazırlanan bir kase Coco Pops çocukların günlük kalsiyum ihtiyacının % 29’unu, 6 vitamin ihtiyacının en az % 26’sını, demir ihtiyacının da % 17’sini karşılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT