Çocuğunuzu Doğal Çikolatayla Tanıştırın..

Alışveriş Alışveriş Çocuğunuzu Doğal Çikolatayla Tanıştırın..

Tarihler: 10 Ocak 2012 Salı ~ 10 Mart 2012 Cumartesi

Firma: Bind Chocolate ile

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Miniklerin bayıldığı çikolataların içinde kullanılan katkı maddeleri, onların gelişimini etkilemekle birlikte birçok sağlık sorununa da davetiye çıkarıyor. Çocuğunuzun market çikolatalarını tüketerek sağlığını risk altına almasına izin vermemek için onları %100 doğal ve kakao yağından üretilen Bind Chocolate ile tanıştırın. Çikolata üretiminde ürünü korumak, renklendirmek, asitliğini düzenlemek ve tatlandırmak amacıyla kullanılan katkı maddelerinin çocuk gelişimine verdiği zararı göz ardı edemeyen ebeveynler, Bind Çikolata’nın katkısız çikolatalarından vazgeçmiyor.

Bind Çikolata, 1971 yılından beri ustalıkla ürettiği lezzetlerde sadece kakao yağı kullanıyor ve üretimini katkı maddesi kullanmadan tamamlıyor. Çocuğunu market çikolatalarından koruyarak tatlı ihtiyacını sağlamak isteyen ebeveynler ise Bind’in değerini biliyor.

Hem şık hem lezzetli…

Çikolata üretiminin en önemli süreci olan hammadde alımında son derece seçici davranan Bind, hiçbir çeşidinde kakao yağından başka bir yağ kullanmıyor. Binlerce çeşit arasında tercih yapmak çok zor olsa da, Bind butiklerinde karamelli, fıstık krokanlı, Hindistan cevizli çikolatalar, marzipanlar, ganajlar ve badem ezmesi, lezzet sıralamasında ön planda…

El yapımı çikolata çeşitlerinin arasında kuruyemişli, akışkan meyveli çikolatalar ve truf çikolatalar var. Birbirinden şık kutularda sunulan lezzet deposu, Bind’in usta elleri tarafından hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretiliyor. Özel kutulu ürünlerin yanı sıra, gümüş, porselen ve kristal cam tabaklarda hazırlanan dekorlu ve yaldızlı çikolatalar da mağazalarda bulunabilir.

www.bind.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT