Çocuk Kitapçısı Kipitap.com Yayında

Alışveriş Alışveriş Çocuk Kitapçısı Kipitap.com Yayında

Tarihler: 02 Şubat 2009 Pazartesi ~ 09 Şubat 2009 Pazartesi

Firma: Kipitap.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2009 ~ Şub 9, 2009
Çocuk Kitapçısı Kipitap.com Yayında
Çocuk kitapları ve çocuklara yönelik kültür ürünleri alanında faaliyet göstemek üzere kurulan Çocuk Kitapçısı Kipitap.com yayına başladı. Kipitap.com, öncelikle anne babalara, çocuklarına kitap alırken yaşlarına ve seviyelerine göre yol göstermek, kitap seçiminde yardımcı olmak amacını taşıyor. Uzmanların, ebeveynlerin ve çocuk kitabını okuyan herkesin kitaplar hakkındaki görüşlerini yayınlayan Kipitap.com, bu alanda eksikliği hissedilen bir boşluğu doldurmayı hedefliyor. Tüyap Kitap Fuarı sırasında başladığı test yayınını geçtiğimiz günlerde başarıyla tamamlayan Kipitap.com`dan, çocuk kitapları yayınlayan 67 yayınevine ait 1577 çocuk kitabıyla ilgili değerlendirmelere ulaşılabiliyor. Ve bu sayılar her geçen gün ebeveynlerin ve uzmanların katkılarıyla artıyor.

Kipitap.com`dan sadece çocuk kitapları hakkında değil, yayınevleri, çocuk kitabı yazarları, illüstratörler, çevirmenler gibi bu alanda emek veren hemen herkesle ilgili kapsamlı bilgiye ulaşılabiliyor. Sitede, Türkçenin yanı sıra İngilizce ve başka yabancı dillerde yayımlanan çocuk kitapları ve yorumları da yer alıyor. Kitapların, özel indirimlerle etiket fiyatlarından daha ucuza satışa sunulduğu Çocuk Kitapçısı Kipitap.com`da sipariş verenlerden kargo ücreti alınmıyor. Sitede yapılan sürekli kampanyalarla, anne babaların ve meraklıların en avantajlı şartlarla çocuk kitaplarına ulaşması hedefleniyor.

Çocuk Kitapçısı Kipitap.com Hakkında
Çocuk Kitapçısı Kipitap.com fikri, psikolog bir anne ile iletişimci bir babanın, 1.5 yaşındaki kızları Zeynep`le birlikte çocuk kitaplarına ilgi duymasıyla başladı. Zeynep`in sosyolog teyzesinin de ekibe katılmasıyla hazırlık çalışmalarının ardından hızla hayata geçirilen Kipitap.com, anne babaların, danışman pedagogların, anaokulu ve ilkokul öğretmenlerinin, yayıncıların katkısıyla kapsamlı bir çocuk kitapları portalına dönüştü. Siteye eklenen her kitap, okunup değerlendirildikten sonra, belli kriterlere göre incelenip öncelikle yaş olmak üzere çok detaylı bir kategorizasyona tabi tutuluyor ve okurlara sunuluyor. Her geçen gün içeriği daha da zenginleşen kitaplara, siteye ücretsiz üye olan herkes yorum yazabiliyor, yazılan yorumlar editörler tarafından değerlendirildikten sonra yayına veriliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT