Çocuklar 25. yılında MASKO’ya emanet!

Alışveriş Alışveriş Çocuklar 25. yılında MASKO’ya emanet!

Tarihler: 13 Nisan 2009 Pazartesi ~ 19 Nisan 2009 Pazar

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 13, 2009 ~ Nis 19, 2009
Uzun soluklu ve rahat alışverişler MASKO’da başlıyor…
Çocuklar 25. yılında MASKO’ya emanet!

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, ücretsiz olarak hizmete sunduğu ‘Çocuk Eğlence ve Bakım Evi’ ile ‘mobilya’ alışverişi için gelen ailelerin gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlıyor.

MASKO’ya ziyaret ya da alışveriş için gelen çocuklu aileler, “Çocuğu nereye bıraksak?” derdinden kurtuluyor. 25. yılında MASKO’da Bahar Projesi kapsamında hayata geçirilen ücretsiz “Çocuk Eğlence ve Bakım Evi”, mobilya alışverişi için MASKO’ya gelen ailelerin uzun soluklu ve rahat bir alışveriş yapmasını sağlıyor… Ücretsiz olarak hizmet veren “Çocuk Eğlence ve Bakım Evi”, MASKO’nun ailelere sunduğu 25. yıl hediyesi kapsamında.

Aileler MASKO’da alışverişlerini yaparken, çocuklarını MASKO ücretsiz Çocuk Eğlence ve Bakım Evi’ne bırakabilecekler. Çocukları burada neler mi bekliyor? 150 metrekarelik bir alanda kurulan bakım evinde oyun ve uyuma odaları, yiyecek-içecek alanları, uzman pedagogların kontrolünde eğlenceli dakikalar bekliyor. Özellikle hafta sonları MASKO’ya alışveriş yapmaya gelen aileler, çocuklarını sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında Eğlence ve Bakım Evi’ne bırakabilecekler. Aileler MASKO’nun bu hizmetinden yararlanırken de, hiçbir ücret ödemeyecekler. MASKO’da rahat bir ‘mobilya’ alışverişi için, yönetim binası altı, Garanti Bankası’nın hemen yanında olan Eğlence ve Bakım Evi çocuklu aileler için çok ideal…

MASKO bünyesinde hayata geçirilen bu projenin amacı, mobilya alışverişi yapacak müşterilerin daha rahat ve uzun süre kalabilmelerini sağlamak. Böylelikle MASKO 25. yılı bahar etkinlikleri ile “Alışveriş yaparken çocuğu nereye bıraksak?” derdine de alternatif bir çözüm getiriyor.

MASKO, bahar etkinlikleri kapsamında Mart ayından Haziran’a kadar çeşitli etkinlikler ve kampanyalar ile tüm İstanbul halkını mobilya alışverişi yapmaya davet ediyor. Yenilenen yeşil alanları, “Kent Evi Projesi”, “Kentli Evin Koltuğu Tasarım Yarışması”, ücretsiz “Çocuk Bakım Evi” ve yapılacak bir çekiliş ile vereceği ev hediyesiyle MASKO, 6 milyar dolarlık mobilya sektöründeki en büyük isim olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

MASKO Mobilya Kenti ve kampanyaları hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da (0212) 675 00 12 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT