Çocuklar Toyiki Ürünleri İle Yaz Keyfini Doyasıya Yaşayacak

Alışveriş Alışveriş Çocuklar Toyiki Ürünleri İle Yaz Keyfini Doyasıya Yaşayacak

Tarihler: 01 Temmuz 2009 Çarşamba ~ 01 Ağustos 2009 Cumartesi

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 1, 2009 ~ Ağu 1, 2009
Çocuklar Toyiki Ürünleri İle Yaz Keyfini Doyasıya Yaşayacak
Zengin ürün çeşitleri ile çocukların ilk ve tek süpermarketi Toyiki, yaz sezonuna uygun oyuncakları, çocuk ve bebek giysileri ile çocuklara yazın keyfini doyasıya yaşatacak.

Çocuklar, 2009 yaz sezonunda, Toyiki’nin en havalı ve en moda ürünleriyle sahillerin tozunu attıracak. Kullanımı kolay, cıvıl cıvıl desenleriyle çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çeken su ürünleri, yaz sıcaklarında denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyen minikler için rengarenk güneş gözlükleri, mayolar, bikiniler ve şapkalardan oluşan giyim ürünleri Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi Toyiki’de minikler kadar ailelerin de ilk tercihi olacak.

Toyiki Yaz Modası ile Çocuklar Çok Havalı!
Pul işlemeli, vücudu saran yumuşaklıkta, kullanımı kolay, çabuk kuruyan, pembe, yeşil, oranj renklerdeki mayokiniler bu yaz küçük hanımların gözdesi olacak.Tatilde de havalı kıyafetleriyle şıklığından ödün vermeyen kız çocukları, sarı-yeşil-turuncu renkler gibi bir çok renk seçeneğinden oluşan 3 parçalı pareolu bikini (2-12 yaş - 32,90 TL) ve zarif görünümlü güneş gözlüğü (4,90 TL) ile şık bir takım oluşturabilecek, ayrıca Winx karakterli şapka (3-12 yaş - 14,90 TL) ve yine Winx karakterli mayokinilerle (4-14 yaş -32,90 TL) yaz sezonu trendlerinin yakın takipçisi olacak.
Bu yazın en popüleri olmaya aday tüm erkek çocukları yazın da sevdikleri karakterler ile tatile çıkabilsinler diye, Cars Sapka (3-12 yaş - 11,00 TL), Sponge Bob Mayo(4-14 yaş - 29,90 TL) ve Sponge Bob Slip Mayo (4-14 yaş -29,90 TL) tüm Toyiki mağazalarında yakışıklı delikanlıların beğenisine sunuluyor.

Toyiki Su Ürünleri ile Bu Yaz Çok Eğlenceli Geçecek!
Oynanırken büyükleri bile kıskandıracak nitelikteki, rüzgarın yönüne göre yelkenleri açılıp kapatılabilen ve 60 metreye kadar kumanda edilebilen Full Fonksiyonlu Tekne (99.00 TL), bebeklerin yaz sıcaklarında serinlerken bir yandan da havuzun üzerindeki halkalar ve yıldızlar ile oynayabileceği cıvıl cıvıl renklere sahip Gökkuşaklı Bebek Havuzu (9,90 TL), tırmık, kürek ve kova ile kumdan kaleler yaparken hayal gücünü harekete geçiren Dalgalı Kova (5,00 TL) gibi daha yüzlerce yaz ürünü Toyiki mağazalarında çocukların yaz planlarına dahil olacakları günü sabırsızlıkla bekliyor.

- Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 31 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT