Coleman BlackCat ile Rast Gele…

Alışveriş Alışveriş Coleman BlackCat ile Rast Gele…

Tarihler: 06 Kasım 2006 Pazartesi ~ 08 Kasım 2006 Çarşamba

Firma: Gardena-dost

Telefon: 0 (216) 389 39 39

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 6, 2006 ~ Kas 8, 2006
Coleman BlackCat sayesinde artık balıkçılar balık tutarken üşümeyecekler...

Coleman BlackCat ile rast gele…
Kampçılık ve doğa sporları alanında ABD’nin bir numaralı markası Coleman’ın üstün kaliteye sahip BlackCat dış mekan ısıtıcısı sayesinde balıkçılar artık üşümeden saatlerce balık tutabiliyorlar.

Balık tutma sezonunun açılmasıyla birlikte balıkçılar “rast gele” diyerek oltalarını denize bıraktılar. Balıkçılık deyip geçmeyin, balıkçılığın da kendine has incelikleri vardır. Sabahın erken saatlerinde balık tutmak daha bir bereketli, daha bir keyifli olur. Bir de üşüme derdi olmasa saatlerce balık tutulabilir. Gardena-Dost tarafından ithal edilen Coleman BlackCat dış mekan ısıtıcısı bu soruna harika bir çözüm getiriyor. Altı saate varan yanma süresi ve 1,37 kilogramlık ağırlığı ile dikkat çeken Coleman BlackCat, balıkçıların üşüme derdine son verirken balık tutma keyfine de keyif katıyor.

Otomatik ateşleme sistemi sayesinde kullanım kolaylığı sunan Coleman BlackCat, 1000 watt’lık ısıtma gücüne sahip. Coleman BlackCat ile birlikte kullanılan kartuşun valf sistemi sayesinde kartuş dolu olsa bile ısıtıcı aparat çıkarılarak, yerine aydınlatma veya ocak aparatı takılabiliyor. Coleman BlackCat’de bulunan yer desteği, aynı zamanda taşıma kulbu olarak da kullanılabiliyor. Özel düğmesi sayesinde ısı ayarı da yapılabilen Coleman BlackCat, kontrol dışı alevlenmeyi önleyici katalitik teknolojisiyle ekstra güvenlik, sessizlik ve yakıt ekonomisi sağlıyor.

ABD’de en çok tercih edilen kamp malzemeleri markası olan Coleman, dünyanın en hafif ve en uzun süre yanma süresine sahip kamp ocaklarını ve ısıtıcılarını üretiyor. Coleman’ın gaz kartuşları ise yüksek irtifalarda ve düşük hava sıcaklıklarında sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Gardena-Dost tarafından ithal edilen Coleman ürünleri hakkında bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.gardena-dost.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 389 39 39 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT