Collezione`de 2009 Yaz Moda Karnavalı Başladı

Alışveriş Alışveriş Collezione`de 2009 Yaz Moda Karnavalı Başladı

Tarihler: 30 Mart 2009 Pazartesi ~ 03 Nisan 2009 Cuma

Firma: Collezione

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2009 ~ Nis 3, 2009
COLLEZIONE’DE 2009 YAZ MODA KARNAVALI BAŞLADI…
Tasarımlarıyla dünya modasına yön veren Collezione İlkbahar Yaz koleksiyonu ile sıcak yaz günlerini moda karnavalına dönüştürüyor… Yeni, sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Collezione; Türkiye moda sektöründeki öncü çizgisiyle fark yaratmaya devam ediyor. Bayan ve erkek koleksiyonundaki canlı ve dinamik modeller ve aksesuarlar uygun fiyatlar ile alışverişleri keyfe dönüştürüyor.
Collezione kadını bu yaz enerjik, eğlenceli ve özgür…
Üç farklı grupta ele alınan Collezione ilkbahar-yaz koleksiyonu kadınlar için Modern ve şehirli çizgilerin hakim olduğu, canlı, kıpır kıpır, sıra dışı, enerjilerini tasarımlara yansıtan bir tarz sunuyor.
Eldino
Casual giyim tarzının işlendiği grupta; 80 ‘lerin gotik etkileri ve 60’ların romantizmi bir arada kullanılıyor. Dar paça harem pantolonlar, çiçek desenli elbise ve etekler, tek kollu bluzlar grupta dikkati çeken ürünler arasında yer alıyor. Tasarımlarda ağırlıklı olarak nar çiçeği, siyah ve mürdüm tonları kullanılarak günün her saatinde şık giyim teması ön plana çıkarılıyor.
Weekendo
Marine ve kolej temalarının yaz boyunca canlı ve dinamik modellerle etkili olduğu grupta; pike elbise ve t-shirtler, ceket ve pantolonlarda ‘couture’ izlenimi veren detaylar, chino pantolonlarla kombinlenen vual tunikler; doğadan gelen naturel tonlar ile kullanılarak hafta sonu şıklığını yansıtıyor… Koleksiyonda kırmızı, sarı, lacivert gibi marine temalı renkler kullanılırken; safari temasını ön plana çıkaran; yavruağzı, haki ve bej tonları da kullanılan diğer renkler arasında.
Turkoloko
Günlük ve rahat giyimin ön planda olduğu grupta; baharı müjdeleyen; canlı renkler kullanılıyor. Grupta özellikle günlük yaşamda sıkça kullanılacak olan; çok katlı modeller dikkat çeken detaylar arasında. Uzun t-shirtler, skinny jeanler, ekose gömlekler, uzun elbiseler ve yeleklerle kombinlenebilecek modeller farklı aksesuar ve etnik desenlerden oluşan şallarla sıra dışı bir görünüm sergiliyor… Yaz aylarının vazgeçilmez renklerinden olan sarı, menekşe, fuşya, nar çiceği gibi canlı renklerin yanı sıra; mavi tonları, vizon bej ve indigo renkleri koleksiyonda kullanılan renkler arasında bulunuyor.
Collezione erkeği bu yaz asil ve gösterişli…
Collezione İlkbahar – Yaz 2009 koleksiyonu erkekler için klasik ama modern, çılgın ve asi bir ruhu yansıtıyor.
El Dino
1920 ‘lerin havailik ve kayıtsız davranışlarının ürünlere yansıtıldığı koleksiyonda sade ve klasik bir tema vurgulanıyor. Koleksiyonda siyah ve grinin tonlarını içinde barındıran, soluk pembe, lila, açık mor, bebe mavi, kırmızı renkleri ile zenginleştirilmiş renkler kullanılırken, klasik giyimin temel unsurları olan takım elbiselerin daha rahat, daha sportif yorumları, modern görünümlü, esprileri detaylarda gizli ürünlerle harmanlanıyor.
Weekendo
Rahatından ve lüksünden ödün vermeyen, zevkleri ve ihtiyaçları da hızla değişen ve gelişen hafta sonunun tadını çıkarmak isteyenler için tasarlanmış rahat bir stil. Ürünlerin detaylarda birbirlerini takip ettiği, pantolon, gömlek, t-shirt, montlar, yıkama efektleri verilmiş chino pantolonlar, ekose veya düz montlar, yağmurluk ve şık görünümlü eşofman takımları dikkat çeken tasarımlar arasında. Lacivert, beyaz, kırmızı renkleri ile sezonun marine teması, toprak tonları, çimen ve oranj ile öne çıkan safari teması siyah, gri, pembe, lila ve mor tonları ile military teması bu grupta öne çıkan renkler.
Turkoloko
Çılgın ve asiliğin yılı 1980’lerin ruhunu yansıtan Turko Loko grubunda; günlük giyim şıklıkla buluşuyor… Süpremden eğlenceli baskılı veya neon renkli baskılı tshirtler ve sportif görünümlü kapüşonlu montlar, sweatshirtler, gabardin shortlar, kargo pantolonlar, ekose gömlekler ve çizgili tshirtler bu grubun öne çıkan ürünleri. Lacivert, limon sarısı, kırmızı, aqua, mint, çimen yeşili, indigo renklerini ve siyah ile gri tonlarını aydınlatan neon renkler Collezione yaz sezonun vazgeçilmezleri arasında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT