Columbia Bu Bahar da Yenilikler ile Geliyor

Alışveriş Alışveriş Columbia Bu Bahar da Yenilikler ile Geliyor

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 30, 2011
COLUMBIA BU BAHAR DA YENİLİKLER İLE GELİYOR

Teknoloji odaklı ürünleriyle müşterilerine her zaman konforu sunan Columbia, 2011 Bahar Koleksiyonunu sunar

Bahar geliyor ve onunla birlikte bir sürü yenilik bizi bekliyor. Yeni bir gün doğumu ve yeni maceraların tadını çıkarmak için yepyeni yollar. Columbia 2011 Bahar Koleksiyonu, bu enerjiyle yaratıldı. Daha dayanıklı, daha uzun ömürlü, daha kolay nefes alan, kuru kalan ve meteoroloji tahminlerini genellikle pek umursamayan, böylece hava şartları ne olursa olsun dışarıda daha uzun süre kalabileceğiniz bir çok yeni teknolojiyi ürünlerimize entegre ettik.

Omni-Freeze™ sadece outdoorda değil günlük hayatınızdada sizi serin kılıyor. Omni-Shade ile bütün yaz güneşin zararlı ışınlarından korunurken güneşin tadını keyif ile çıkarmanızı sağlıyoruz. Tüm bu teknololojileri yep yeni ürünlere bombinleyip sıklığınızı tamamlamanıza yardımcı oluyoruz.

Haydi, şimdi yola koyulun ve Columbia`nın 2011 Bahar koleksiyonu ile yeni denizlere yelken açın; yenilik her yerde ve sizin üzerinizde de harika duracak.

TRAIL KOLEKSİYONU

Patika koşusu ve treking in yapılacağı en güzel mevsim bahar ve yaz. Bu aylarda doğa bizi eşsiz güzelliği ile kucaklarken bizim düşündüren tek şey biraz daha keyif almak bırakın gerisini Columbia düşünsün. Bu koleksiyon ile güneşin tadını çıkarmayı, yağmurdan korunmayı, sıcakta serin kalmayı ve güven dolu adımlar atmayı kolaylaştırıyoruz.

TRAVEL KOLEKSİYONU

Konforlu bir şekilde gezin. Travel kategorimizdeki çoklu kullanımlı, işlevli ürünlerimiz Columbia`nın fark yaratan önemli noktalarından birini vurguluyor: Dünyayı konforlu bir şekilde gezmeniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm teknoloji bu ürünlerde. Bu kategorideki Omni-Shild’li ürünler ile çiseleyen yağmuru ve beklenmeyen bir lekeyi, Techlite™ konforunu içeren ayakkabılarınız ile yolun tozunu kolaylıkla üzerinden atabilecek ve Omni-Shade™ ile güneşten de korunacaksınız.

WATER KOLEKSİYONU

Water kategorimizde; suda, su üzerinde veya suyun yakınındaki aktiviteleriniz için temel ürünler sergilenmektedir. İster balık tutun, ister su sıçratın, isterseniz dalgalara kendinizi bırakın; bu giysiler sizi Omni-Shade™ ile güneşten koruyacak, Omni-Freeze™ sayesinde soğuğa aldırış etmemenizi ve bir anda kuruyabilmenizi sağlayacaktır. Çıplak ayağa giyilebilen ayakkabılar sizi kayalık dolu kıyılardan, kaygan bir güverteye kadar her yerde konfor, tarz ve ciddi performans ile destekleyecektir.

FISHING KOLEKSİYONU

Columbia için balıkçılık, yalnızca bir hobi değildir; bize geçmiş nesillerden kalan mirasın önemli bir parçasıdır. Bu ürün, olta balıkçılarına özgü ihtiyaçlar göz önüne alınarak tasarlandı ve tatlı su veya tuzlu su balıkçılığı meraklılarının hem güneş altında hem de suda konforlu olmalarını sağlayacak özellikte kumaşlar ile üretildi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT