Columbia İle Denize Gitmenin Tam Zamanı

Alışveriş Alışveriş Columbia İle Denize Gitmenin Tam Zamanı

Tarihler: 07 Temmuz 2010 Çarşamba ~ 07 Ağustos 2010 Cumartesi

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 7, 2010 ~ Ağu 7, 2010

Columbia İle Denize Gitmenin Tam Zamanı

Columbia, bu sezon su sporları ile ilgilenen herkesin gözdesi olacak. Columbia Water Koleksiyonu denizi ve su sporlarını sevenleri mutlu edecek bir çok ürüne sahip.

Columbia Water Koleksiyonu’nu parlaklığını yitirmeyen renklerini, yeni teknolojiler ile üretilen iplik boyalarına borçlu. Çarpıcı renklerle sunulan yeni koleksiyonun ürünleri klasik çizgileriyle ve en ince detaya kadar titiz bir çalışmanın ürünü olmalarıyla dikkat çekiyor.

Güneşin zararlı ışınlarına karşı gün boyu koruma sağlayan Omni-Shade® teknolojisine sahip bu ürünler, sizi güneşin zararlı ışınlarından korumasının yanı sıra güneş altında rahatlıkla uzun saatler geçirmenize yardımcı olur. Hem koruma, hem de konfor sağlayan Columbia Water koleksiyonunda gömlek, şort, board short, sandalet, terlik, ayakkabı, t-shirt bulunuyor.

Columbia ürünlerini Asports ve Columbia Mağazaları, Yetkili Bayiler ve www.asports.com.tr adresinden satın alabilirsiniz.
www.columbia.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT